|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Trebao sam ovo napisati u proslom postu al' sam zaboravio
![]() Ketron SD1,SD5,xD9 i kakve su im cijene otprilike? Vidio sam oglas neke Technics SX-KN 6000, nekako mi je taj Technics nepoznat ali mi klavijatura izgleda lijepo... Valjda je ovo zadnji post ovog tipa koji cu napisati. Hvala svima na pomoci i na kritikama koje su uvijek dobrodosle ![]() Dodato: ![]() Neznam vise ni sta da vam napisem, svaki post druge klavijature ![]() ![]() Yamaha PSR-1000 (4000kn) 4-5god. Izgleda mi modernije od svih navedenih a i nije puno skuplja... Korg Is40 (500€) midi fileovi,dodatni ritmovi,torba + sto je klavijatura spremna za gaze iako to meni nije trenutno potrebno, stara oko 6god. Roland E68 (200€) Jako jeftino al' i jako star, ta klavijatura tu stoji samo zbog cijene. Roland EXR-3 (2500kn) godiste jos neznam... Promijenjeno od edo6 (12.02.2009 u 11:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|