Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 12.02.2009, 23:20   #15
sinisaBL
Drugar foruma

sinisaBL's Avatar

Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
sinisaBL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard pozz

hvala drug na pohvalama ali ovo ne radim samo zbog love.naime.narodnu muziku sviram dugo i sve od toga imam u malom prstu i imam posebno spravu za to moja vjerna dx 11 i sempler za pokoju bojicu harmonike trube buzuki najlon gitare itd itd.a sad hocu da se malo vratim u starije dane posto sam svirao i metal i rock i to gitaru vrlo dobro ali sam je ostavio jer sa sintom imam puuuno vise posla a sa dirkama baratam od malih nogu.malo sam umoran od narodne cisto svirke pa zelim da sa kumom koji je naj bubnjar u banjaluci nesto za nasu dusu napraviti malo pop rock svirke.e to je za kolegu zasto to radim.a za gosp.Simonovic.rado bi ja brate samo jedan sint i najvise volim tako raditi ali u ovoj varijanti sam cu da sviram skoro sve u lijevoj bas uzivo a desna da te bog sacuva sve ostalo i klaviri i hemmondi i stringsovi solo i podloge i brasovi brejkovi improvizacije i padovi ma sve buraz.kako to da stignem sa jednim sintom da se rasturim od tipkanja po bojama.kontas.a ovako 3 sinta na jednom bas i desno sta mi treba a i druga 2 mogu podijeliti zavisi koliko mi boja trenutno treba.lakse za zivu svirku puno.i imamo jos samo gitaristu.nesto kao trojka sto prati Acu Pejovica .bubanj drveni,gitara i sint koji svira i bas.cim zazivi svirka i bend stavicu na youtube snimke sa prvih nastupa da cujete kako to moze dobro nadam se zvucati.a iz tog razloga i trazim starije sprave koje dobro zvuce jer zamisli kad bi sad te tri sprave bile yamaha motif xs roland fantom g i recimo korg oasiss to mi je sve zajedno preskupo.

eto pozdrav za sve kolege na forumu
sinisaBL je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije