|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() @ RADEKOKI Brate kod mene se sprava za odrzavanje kondicije u vrshnjaka zove Desanka Shakic...vidim ti tvoju zoves PANTER... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
@mladenkom
Moze to da bude kineska izreka,al da ga jebes,njihov prosek 10cm,tako da oni i ne trebaju da prave neku filozofiju od toga!!!!!!! ![]() @AndrijaGM Da smo crnci,onda bi sami sebe mogli da karamo u bulju,ali mi smo takvi kakvi smo i to je to.......... @RadeKoki @Rolandinjos Ja moju alatku zovem 'Cvetko",mada nije lose da ga zovem "Marko Kraljevic".......cisto zbog ponosa.......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@milanceshow
to ko onaj vic kad mali crnac pita tatu-tata tata jel mogu da se igram sa tvojim qrcem,a ovaj kaze:mozes sine,al samo nemoj daleko ![]() mada dokazano je da je crncima samo duzi kad je opusten a kada je u erekciji i kod njih je prosek 15cm kao i kod belaca,kolko sam citao po netu o crncima,mada nisam trazio bas tu informaciju,trazio sam nesto o njihovoj gradji u celosti,i nasao da sve camuge su definisanije od belaca zato sto imaju tanju kozu,pa im se jasnije vidi misicna struktura ispod,a i imaju veci odraz jer imaju jedan misic vise u listu,genetski,neki mali ali zajeban |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo jedan vic na tu temu:
Pita crnac plavušu da je po jebe,a ona njemu; "Joj pa nebi,strah me je,znam da vi imate velike,a da ja tebi bolje popusim? Crnac: "Ma jebeš to,to mogu i sam!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
isto ono,kad lik neki se zaljubi u neku WENDY i istetovira njeno ime na qrcu,i ode u javni wc,izvadi ga i pocne da pisa,i ono kako je skupljen vidi se samo WDY,i pored njega pisa crnja,pogleda ovaj kad i kod crnje se vidi WDY,kad ce on crncu:e brate,pa nije valjda da si i ti prso za wendy pa si istetovirao njeno ime na qurcu?kad ce crnja:ma jok bre istetovirao sam WELCOME TO JAMAICA,HAVE A NICE DAY
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mladenkom za ovaj koristan post: | Faze (16.07.2016) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Milance, racun ti je dobar, ali si lose postavio zadatak u osnovi. Po tebi ide ono 40(godina)x365 (dana)... Po tome svi smo poceli sexualne aktivnosti jos u porodilistu, odmah po rodjenju smo zveknuli babicu.
Moracu da vas razocaram, ja sam poceo nesto kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|