|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
e ovako ljudi poceo sam post i pri kraju sam sklapanja seta od 3 sinta koji bi trebali zadovoljiti sve potrebe za pop rock varijantu.semplovi me rekao sam vec ne interesuju u toj varijanti.korg n5 sam vec bio uzeo i stize mi yamaha sy 77 koju sam probao i mogu reci super zvuci taj spoj AWM i FM sa 6 operatora kad se spoji u jednoj boji neogranicen broj mogucnosti nesto sto stvarno fali ovim novim zujalicama da bi zvucale puuno bolje uz svo postovanje nove tehnike i sempliranja na fantomima motifima itd.e sad mi je ostala treca koju se dvoumim izmedju YAMAHA EX-7 ILI KORG TRITON???obe su vidim izasle u isto vrijeme i konkurencija su jedna drugoj bile u to vrijeme oko 2000 godine.
vase sugestije ko je radio i probao obe dobrodosle.znaci sad posto u ove 2 imam skoro sve treba mi mozda koja ima bolji piano i tako te akusticne instrumente.znam da obe imaju sempling mogucnost sto mi nije od presudnog znacaja.znaci njegovi klaviri recimo acustic gitare sax itd...EX-7 ILI TRITON??? pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sto se tice EX7 ili Triton?
Moj glas ide definitivno Yamahi EX7(klaviri,gitare su mnogo bolji na njoj nego na tritonu). Osim toga mozes da je prosiris PLG karticama,gde dobijas jos sasvim drugacije sinteze zvuka u jednoj klavijaturi. Imas: -PLG-150VL-gudaci,duvaci.... -PLG-150DX-sinteza zvuka legendarne yamahe DX7 -PLG-150AN-analogna sinteza i jos druge... Naravno tu je sempler 65MB...koji si rekao da ti i nije toliko bitan.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|