|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.08.2008
Downloads: 93
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala...ti na ovom objašnjenju...puno mi znači...
Zaboravio sam napisati da sviram narodnjake,ispod imam pa50 nisam profesionalac i ne sviram gaže,nego tek privat fešte za dušu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Za narodnjake uz PA50...Samo DX11...To je jako dobra kombinacija...Imas materijala za obe, tako da mogu da zvuce, da ubijaju...
Pozz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
i ja savjetujem dx 11 ako je ispravna, sladje ce ti biti svirati a i zanimljivije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
U potpunosti se slazem sa gogspa80,uzimaj DX11 i da te Bog vidi.
Ima brzu i kvalitetniju dirku od Korg x5d,pozivas boje kao na harmonici jednim stiskom na dugme a imas 32 registra (performance+single)... opet dosta brze nego na Korgu...stiskati "primera radi" boju koja se nalazi na 108 pa ENTER.(tu si vec izgubio par sekundi) Inace imas i brdo vise boja za DX11 nego za x5d i manju glavobolju samim tim za sredjivanje. PozzZ!!!
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.08.2008
Downloads: 93
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Drage kolege, hvala Vam puno na pomoći i objašnjenju, vrlo ste mi pomogli u odabiru i mislim da ću se za DX11-icu odlučiti...
Punoooo Hvala....svima Pozzz od Canakorg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ma drug kupi sebi Yamaha Dx11 i beg si
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Gogi, mala ispravka sto se tice X5D. Nema memoriju 108..ima 99 u A slotu(program) 99 combi i one pod G i ne koristis... Ima opcuju kad si na 00 stisnes jedno dugme i onda pritiskom na jedan taster mozes da koristis od 00 do 9 ili od 10 do 19 itd... ja sviram i narodnu i zabavnu pa koristim oko 30ak boja...jeste malo sporiji ali pokriva siri dijapazon boja nego DX. u ostalom ne zna svako da izvuce maksimum iz isntrumenta...pa je onda instrument kriv... DX11 je funkcionalnija ali X5D nije toliko los za svirku kao sto ispada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|