|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
e hvala ti prijatelju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
jos da neko spomene kolko kosta mp3 board (za pa1x) bio bih veoma zahvalan
pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
U Srbiji oko 180 eu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da i ja pitam nesto
![]() Da li je moguce snimati svirku sa pa800.Sve izlaze sa L/R bi prebacio na out 1 i 2,a na input bih doveo signal sa miksete. P.S. Nista slicno o ovome nisam nasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne moze!Od Pa1xPro pa do Pa3x Mp3 snima samo ono sto izlazi na L i R!
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Probaj ovako:
1. Sve izlaze ostavi na L/R 2. U input 1 dovedi signal sa miksete 3. Na mixeru koristi AUX da bi izbegao duplanje signala klavijature (jer vec snima ono sto sviras, pa se salje u mixer i onda ponovo u PA800, to ti ne treba) 4. Na AUX pojacaj sve mikrofone i instrumente koji nemaju veze sa PA800. Na kanalu gde je PA800 tu ostavi AUX smanjen do kraja. 5. Na PA800 u GLOBAL -> Audio setup -> dole kartica MIC settings prebacis da njihov signal izlazi na OUT 1/2 (zbog toga da ti se ne mesa sa L/R i da ti se ne cuje). I onda kreni da snimas. Nisam nikad probavao mp3 board, ali mi se cini da bi ovako moglo, po nekoj logici. Ako uspes, javi! Pozdrav
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (18.08.2011 u 23:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Moze i tako (razmisljao sam o tome spajanju) ali je jednostavnije ovo sto sam zamislio
![]() Evo sada sam malo probao: -sve izlaze sam prebacio sa L/R na Out 1/2 -input ruting sam prebacio na ''in to direct'' -a na mp3 kartici audio out sa L/R na out 1+2 U input n Pa800 sa miksete sam doveo signal iz mono out (Dynacord pm 1000). Kada upalim da snima snima samo signal sa miksete.(mutiram klavijaturu na mikseti i ne cuje se na snimku tada) Mana je sto sam izgubio mogucnosto koriscenja Master volume klizaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav
kako da skinem vokal sa mp3 melodiju, tako da ostane samo instrumentalni deo molim odgovor, ako neko zna |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|