|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imao sam propusteni poziv sa +39 a dalje se ne sjecam koji je broj bio. Normalno da mi nije pal na pamet da nazovem taj broj jer nije mi plata 1000 EUR pa da ja iz BiH zovem po Evropi. Bilo je to mozda prije mjesec dana. Sve u svemu ...tesko da ce navuc kojeg bosanca jer mi smo vec navikli da komuniciramo 90 % preko sms
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
istina je da neki iz italije koriste te fore pa oprez.kod nas je(u sloveniji) to vec objavljeno i na tv-dnevniku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Sve mi je jasno ali mi nije jasno kakvu korist oni imaju od toga?Onda mi mirise da je sa druge strane linije nas covek sa devizom "da komsiji crkne krava"...Jedino mi je to logicno...
![]() Pozdrav.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
da da i ja sam cuo u mkd da ima neka takva fora i ovde se desilo isto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, nije fora da komsiji crkne krava. Fora je u tome da je to neki broj poput onih koji vam vas mobilni operater naplacuje i jedan deo sredstava zadrzava, a veci deo se uplacuje na racun nekoga koji koristi uslugu operatera i zakupi taj broj. NPR, telekom ima onaj 0900 pozivni broj. Tu je cena poziva 50 din+PDV, ne znam koliko je cena minuta razgovora, 20% zadrzava Telekom a ostala sredstva koja se naplate od onog koji poziva taj broj ide onome ko je sklopio ugovor sa Telekomom i zakupio taj broj. Legalna prevara, s tim sto su se ovi majstori setili kako da ti otmu pare i da te na zajeb nateraju da pozoves broj, sto bas i nije legalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Da ne poverujes na koj nacin mogu da tu uzmu pare...Cuvacemo se koliko mozemo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma samo mi recite kako se postaje zrtva...
Imam jedan drug place za ovo...dugujem mu "dooobra" usluga... Dajte da ga oderem jedno 1.000-2.000e...a mozda i jace sto da ne... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|