|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Vic na koji sam se smijao pola sata:
SJEDI HLJEB I DROBI.... Prejak je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mali ciga resava ukrstene reci i pita tatu:
-Tato, jel znas ime poznatog naucnika Volta? -Kako da ne znam, Dzontra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mujo i fata u engleskoj,voze se u taxiju
kad ce im vozac: -Where are you from?? Mujo. From Bosnia ...a fata " Sta kaze, Sta kaze???" -Ma pita odakle smo. -And witch Town?? -Sarajevo ...fata opet -Sta kaze sta kaze??? -Pita iz kog smo grada. -Ohhh... I heaved the best sex in Sarajevo. .....a fata opet- Sta kaze...Sta kaze?? Mujo veli- Kaze da te zna.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 22.02.2009
Mjesto: wels
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
Instrumenti: yamaha psr s900
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ode zlatna ribica na godisnji i zamoli ajkulu da je menja u odsustvu.
Objasni ajkuli onaj fazon sa tri zelje i napomen da su pravila promenjena i nema vise 3, no samo jedna zelja da se ispuni. Vrati se ribica sa godisnjeg i pita Kolegu kako je bilo. Ajkula: upecao me jedan i ja mu ispuni zelju ali taj vise nije dolazio. Ribica: a sta je pozeleo? Ajkula: Pa pozeleo je da mu bude ,,ona stvari,, do zemlje.. riba: i ? kako si resio? Ajkula: Odgrizo sam mu obe noge... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Stari arapin koji zivi vec dugo godina u americi pozove telefonom svoga sina Abdula koji studira negdje u Tunguziji i kaze sinu,sine sta cemo ja vise ne mogu kopati vrta da bih posijao krompir.Sin mu odgovara pa nemoj stari kopati vrta znas da sam ja tamo ukopao "ono" i za deset minuta stize na vrt CIA,FBI,policija i marinci i prekopaju cijeli vrt.a sin ponovo zove svoga oca i kaze mu eto stari sada mozes posijati krompir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2008
Mjesto: HR
Godina: 34
Downloads: 242
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa 800
![]() |
![]()
Dode Mujo kod doktora i kaže:
Doktore imam ja nekih problema sve me svrbi tu po prsima. Kaže doktor Bolan mujo skini majcu pa da vidimo mi to. Skine bolan Mujo majicu, doktor pogleda i kaže : bolan Mujo pa ti imaš buhe. Mujo blijedo gleda i šta cu sad doktore pita ga. Veli njemu doktor, cuj Mujo okupaj se u crvenom vinu pa dod i sljedec i tjedan. I dode Mujo sljedeci tjedan. Veli doktoru da mu nije bolje. Opet skine majcu, doktor pogleda a cujes od buha: NIJE MENE DUŠO UBILOOOOOOOOO UBILOOOOOO VINO CRVENOOOOO Dodato: Dolazi covjek kod ljekara i kaze: Doktore imam strasan problem. Ja sam eto odrastao covjek a opet se svako vece upiskim u snu. Doktor: Pa recite mi kako se to desava. Covek: Evo kako. Ja lepo legnem da spavam i pocnem da sanjam. U tom snu mi se pojavi jedan patuljak i pita me: Patuljak: Jesmo li piskili. Covjek: Ja kazem nismo. Patuljak: Pa sta cekamo. Covjek: I ja vam se tu doktore upiskim u snu. Doktor: Evo sta cemo da uradimo.Kada vam se ponovo u snu javi patuljak i kada vas pita jesmo li piskili vi mu kazite JESMO i sve ce biti u redu. Covjek: U redu doktore poslusacu vas. I covjek ode kuci .Sutra dan doktor setajuci po gradu ugleda njega te mu pridje i upite ga: Doktor: Pa kako je uspjela terapija. Covjek: Jao doktore bolje me ne pitaj. Doktor: Pa zbog cega u cemu je problem. Covek: Pa poslusam ja vas. Legnem da spavam i u snu mi se pojavi patuljak i pita me: jesmo li piskili. Covjek: ja kazem JESMO. Patuljak: A jesmo li KAKILI. Covjek:NISMOOO... Patuljak: PA STA CEKAMOOOOOOOO.......hahahaha
korg pa 800-the mean machine ![]() Promijenjeno od keyboard_man (28.02.2009 u 22:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posle mnogo pregledanih pacijentkinja, kaže ginekolog sestri da ide u čekaonicu i kaže da danas više neće da prima. Ode sestra u čekaonicu i kaže to, ali jedna baba upita: "Sestro, a šta ću ja sa ovo moje pečenje"?
ode sestra i kaže doktoru da je jedna baba donela pečenje, i doktor pristane da još nju pregleda. Pošto je pregledao, kaže baba "fala doktore, dovidjenja." "A šta je sa tim pečenjem?" pita doktor Pa doktore, nije to stalno, peče me samo kad mokrim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|