|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
@jaki1983
Jarane i ja imam tu istu harmoniku i koristim je u srednjoj muzickoj. Ja sam je kupio od covjeka po imenu Momcilo Popovic koji je diler za PIGINI u Hrvatskoj. Sto se tice rastimavanja, ja tu nisam imao problema. Ja sam je rastimavao tako sto sam radio hromatiku na svakom registru gore-dolje. Također meni je naglaseno da mi neki tonovi nece svirati u pocetku dok je ne razdarim, i tako je i bilo, otprilike. A za ovu informaciju moram da te razocaram,svaka harmonika, ako je nova iz fabrike, je nastimana i spremna za rad, a kod tebe je to bila neka greska. Sto se tice informacije da su PIGINI harmonike lose, tu se jednim djelom slazem sa tobom,jer ima stvarno fus modela koji se malo-malo pokvare. Cist primjer je kod moje profesorice harmonike koja ima Sirius Milenium i non stop joj se kvari, doduse ona svira kao musko i toliko hrza harmonikom da nije ni cudo!!! Toliko od mene, javi ako zatreba pomoc. Pozdrav, Mirza-Sarajevo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|