|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Sinisa
Respekt za provedenih mesec dana radeći na sintu i napravljenom DOBROM setu za istu...prodaj Brate nek ti je sa srećom...ali ovde je nešto drugo u pitanju...ovde ljudi jedni drugima poklanjaju ritmove i boje a neko se nadje pametan pa sve to sakupi i uzme lovu,a ne odradi ti posao kako treba,to jest NE NAPRAVI DOBAR SET...to je prevara Brate... |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma ne prodajem ja nista nisam jos sredio ni svoju,nemam vremen da uradim sve sto bi hteo to sam cisto naveo kao primer.
Ako netko pokupi ritmove sa sajta i ne uradi nista to vec nije u redu sa tim se slazem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nisam mislio da ti prodaješ nego sam tako naveo kao primer...a ovde je klasično vaćarenje u pitanju,nemoj da sumnjaš u to...pozzzz
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad sam pogledao sajt...
Komplet ritmova (oko 1000) 50€ Al samo do 28.02.2009!!! LUDILO!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nije skupo a?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
poz iz tehnickih razloga me nije bilo par dana sad tek vidim ovo i imam jedno pitanje:
A sto se javno ne kaze ko je u pitanju nego se cuti??? Mislim da tip nije ni prvii a ni zadnji ali isto tako mislim da treba sve to javno da se kaze ako ne i da se otvori thread za to poput onoga sto je bio zapocet "wall of shame" ako se ne varam da se zvao, pa ce tako i ti "dileri" da se malo po malo povuku..... pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Posto je samo do 28.02. ta rasprodaja,mora da su uveli i trecu smjenu....
![]() Moja razmisljanja o koristenju materijala iz downloada su sljedeca: -ako se iz downloada,skine 50 setova i iz svakog od njih se izvuce ono sto je dobro,ili sto se nekome svidja i onda se napravi jedan set-to je po meni, opet tudje.Tudji su ritmovi,semplovi,boje....itd. Na primjer: Objavis svoj demo snimak na forumu,a javi se jedan clan i kaze da je to njegov ritam,drugi njegova boja....itd.Bez obzira na utroseno vrijeme. I recimo,neko hoce to da proda,a opet prodaje tudje.Koristiti za svoje potrebe,to je u redu. -ALI,ako se izvuce ono sto je dobro i prepravi ili doradi,u smislu da bude bolje i nesto drugacije od postojeceg,e to vec ima slast.Tu se tek onda moze govoriti o nekom,recimo,autorskom radu.Tu se utroseno vrijeme cijeni i takvom setu mozes dati ime kakvo hoces.Znaci,radio si na njemu,doradjivao, poboljsao,prepravio a nisi samo "prepisao". Ovo sam napisao onako uopsteno,kako ja vidim te stvari. Inace,niti sta kupujem a niti prodajem,a svaki pojedinac neka radi onako kako on misli da je najbolje.Postoje pravila igre,pa.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Ako je skidao sa yu-midi.........
A posle prodavao na svom sajtu..... Dal je on pravio,il doradjivao ili neznam sta.........od mene dobija jednu dozivotnu banancinu........ RIMTU GA NA TUKI.............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
I ja smatram da bi ovdje trebalo jasno prozvati dotičnu gospodu, jer kao što sam već par puta i pisao, izdignut sam i ja što se i ovog sajta tiče par puta a i (opet da spomenem) "**********_a"!!
Pa zašto onda da i drugi "nadrljaju"! Treba ljude upozoriti! Ja sam prespavao par noći i zaboravio na džabe utrošen novac al nekome sigurno neće biti lako izdvojiti desetke ili stotine eura i zatim dobiti ...... ništa, ili već sve što se i ovdje dobiti može. Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Milanche ja mislim da mi mislimo isto.
U mom postu je bilo,moje razmisljanje,vezano za koristenje materijala iz down sekcije, samo za licnu upotrebu clanovima,a ne za neku materijalnu korist. Nista drugo....i sve je OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|