|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.10.2007
Downloads: 141
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mene interesuje da li iko od yu midi-evca ima neki bilo kakav set za fantom s. posto nemam stari. unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li je neko koristio Fantom Yase?I kakva su iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Bandža
Znam čoveka koji ima taj prg i po njegovoj priči to je baš ono što bi nam trebalo,ali 120 eura Brate..."jeftinije" nigde nisam uspeo da nadjem... ![]() Po meni to je dokaz loše politike Rolanda...umesto da kupcima daju taj sw i olakšaju nam rad sa kljavama oni udaraju po ušima... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...i šta radi taj soft.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Yase je izasao i u onoj nasoj slavnoj varijanti pa ko voli neka potrazi.Mislim da sam bio jasan.
![]() Dodato: Jos jedno iznenadjenje iz Rolanda!Novi ritmovi,arpedja,drumkit-ovi,studio set-ovi itd....Ima stvarno cool stvari. http://backstage.rolandus.com/curren...hp?rebateId=56 Dodato: Evi i you tube linka gde je demo novos Projecta : Promijenjeno od bandza (22.03.2009 u 16:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio bandza za ovaj koristan post: | milanceshow (17.03.2009) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
s obzirom da nemam te neke cd-ove evo zaboravio sam kako se zovu ti neki setovi samplova u nekim formatima, taj yase mi ne predstavlja ništa što ne mogu odradit na ovaj ili onaj način... npr awave...
A ovaj project sam ubacio i ima interesantnih stvari za studio mod, ali većina smrdi. Kako sad odabrat neke npr ritmove, ili trake i ubacit u moj set npr |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|