|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ma svašta se danas dogadja!
Ovaj Mile dobro svira što si postavio video, dvojkica prava. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oooo...svašta... pa šta je tu je. Ako ništa drugo, kod tog drugog klipa bar ostavi kometar da je to TVOJE, da je drpio i stavi link ka svom klipu...
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Bas bezveze!Odmah stavi link da se zna da je to tvoje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da znate da cu tako i uraditi. Poslao sam mu pp da vidim o cemu se radi, ali ne odgovara, postavicu comment pa neka ga izbrise ako oce... Mislim, da je neki extra snimak sa extra tehnikom bez greske pa i da shvatim, al takvu glupost od videa prisvojiti, hahahaa Svakakvih ljudi ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
A moguce da je on sebi nabavio i isti dzemper i hvata trebe na to i ti mu pokvaris biznis sad .Malo sale .Sta reci ima svakakvih ljudi na svetu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Jel to sigurno tvoj snimak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma sto posto je njegov snimak milanche ccc, taj sto mu je drpio video je neki rumun, ne bi ni skontao da nije mene taj lik nesto upitao u vezi mog videa, ja kontam da yamahapassion nije napravio dupli account pa me zajebava, kad gledam kako je mogao tako brzo nauciti rumunski. I sto je najjace taj lik ima u tom ukradenom videu dva komentara gdje ga hvale, a on se ladno zahvaljuje, Boze sacuvaj!
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|