|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Nisam znao!
Nećeš vjerovati tražio sam malo po internetu i našao dosta obrada: Kaiti Garbi - Esena Mono (Sreco Savovic - Godina nova) Sakis Rouvas - Ola kala (Tijana Dapcevic - Ona to zna) Giorgos Valantis - Ti alo thelis (Zeljko Samardzic - Bezobrazno zelene) itd. da ne nabrajam....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
LJudi moji sta reci na sve ovo A NEZAJAUKATI
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma krade se uzajamno...da se mazne lova,a dok se shvati da je pesma ukradena ili šta već slušaoci je se već naslušaju i to prestaje da bude bitno...bitno je da se u startu uzme kinta...
![]() ![]() P.S. a i zar je bitno da li je pesma ukradena ili nije ako se narodu dopada? |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Druze Grandia,posto te interesuju stvari vezane za pjesmu "Kad sam poso Cveto u tudjinu",mislim da ce drugari iz Makedonije potvrditi ovo moje pisanje,ako naravno znaju njen nastanak.
Pa evo da probam da ti pomognem. NAPOMENA: Pjesma je prema nekim procjenama,dozivjela oko 25 razlicitih verzija izvodjenja.Uvrstena je u grupu,modernih makedonskih narodnih pjesama,ali ima svoje autore. Pjesma je nastala,negdje 60-tih godina proslog vijeka. Autor teksta: Abas Canoski Autor muzike:Pece Atanasovski Originalna izvedba pjevanja: Vaska Ilieva Tacan naziv teksta pjesme: Koga trgnav Cveto za tuđina Evo ti i originalan tekst pjesme,na makedonskom jeziku: Koga trgnav Cveto za tuđina Koga trgnav Cveto za tuđina drobni solzi ti roneše drobni solzi Cveto ti roneše i vo Boga se kolneše. Deka verna Cveto će mi bideš kuća deca će mi čuvaš No jas Cveto mori verba nemav brgu nazad jas se vrativ. Naš'to porte Cveto zatvoreno a decata pozaspani. Lambičeto podzapreno a ti Cveto vo komšii. A ti Cveto vo komšii crno kafe si pieše crno kafe Cveto si pieše blag muabet si praveše. Kako znaeš Cveto, taka pravi ti na mene da ne misliš. A evo ti i originalni snimak ove pjesme,u izvodjenju Vaske Ilieve: http://www.goear.com/listen/1dd45e5/...a-vaska-ilieva Znam da ti se nece dopasti,ali druze ovo je original i tako se nekad sviralo i pjevalo. Ja znam da je Badji tvoj favorit ![]() a sto znaci da ju je i mnogo izvodjaca "maznulo". Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (28.10.2009 u 19:23 sati) Razlog: Neuspio pokusaj postavljanja playera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hvala mnogo drug sejox! ti si ziv lexikon!
![]() jos da se izvinim sto sam ispao iz teme ![]() pozdrav Dodato: eto sad sam preslusao taj snimak! varas se druze sejox! mnogo mi se svidja ova stara verzija i zelim da ti se zahvalim jos jednom! HVALA ![]()
![]() Promijenjeno od grandia (28.10.2009 u 22:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ljubaznoscu jednog naseg kolege dobih ovaj spisak pa eto,da ga podelim sa vama
![]() Alikan Semedov - Sen gelmez oldun (Leo - Kad strasti nestane) Alkistis Protopsalti - Paradeftika (Jelena Karleuša - Oro osmoro) Alkistis Protopsalti - Theos An Einai (Bijelo Dugme - Ako ima Boga) Alkistis Protopsalti - O Aggelos Mou (Tijana Dapcevic - Ne umem) Andrea - Ne sum takava (Lepa Brena - Čik pogodi) Anelia - Samo mene nyamash (Dino Merlin - Moj je život Švicarska) Angela Dimitriou - N'Agkaliastoume (Jelena Karleuša - Veštice vile) Angela Dimitriou - Ela Ela (Tina Ivanović - Hajde hajde) Angie Samiou - Ena Ena (Jovana - Idi,idi) Angie Samiou - Lathos Sou (Talija - Greška) Angie Samiou - Didymh pshmoy (Funky G - Dođe Mi Da) Angie Samiou - Pariiylh agaph (Funky G - Pustite Me) Angie Samiou - Aksizo (Duck - Milica) Anna Vissi - Taseis Autoktonias (Aca Lukas - Nisam preživeo) Anna Vissi - Trauma (Aca Lukas - Lična karta) Anna Vissi - Shizofrenia (Nataša Bekvalac - Šizofrenija) Anna Vissi & Kaiti Garbi - Kalitera Idiomas (Mina & Jelena - Da li me vara sa tobom) Anna Vissi - Den me Agapas (Mina - Moj lepi) Anna Vissi - Antidoto (Ceca - Oproštajna večera) Anna Vissi - Eho Pethanei Gia Sena (Funky G - Slaži me) Anna Vissi & Sakis Rouvas - Se Thelo,Me Thelis (Nataša Đorđević & Igor Lugonjić - Ne mogu ne želim) Anna Vissi - Ego Moro Mou (Funky G - Je l' ti žao, Srećko Savović - Koma) Anna Vissi - Nylon (Dajana - Najlon) Anna Vissi - Kraygi (Jami - Svejedno) Anna Vissi - Xorevo (Jelena Karleuša - Zemlja se zaustavlja) Anna Vissi - Sentonia (Jelena Karleuša - Lepa mlada) Anna Vissi - Trelainomai (Jelena Karleuša - Pregorela) Anna Vissi & Mustafa Sandal & Natalia - Hatirla Beni (Jovana & Kemal Malovčić - Senke) Anna Vissi ft. Giannis Parios - Magkava tout (Alka Vuica & Džej - Da si sada tu) Anna Vissi - Ekatommiria (Džej - Tuga i ja) Anna Vissi - Parte ta ola (Jelena Karleuša - Zamena za ljubav) Anna Vissi - Agapoula Mou (Slađa - Liči na mene) Anna Vissi - Oti Mou Zitisis (Jelena Karleuša – Balada za Zorana) Anna Vissi - Gia alla (Jelena Karleuša - Trauma) Antipas - Gia ta lefta ta kaneis ola (Aca Lukas - Pesma od bola) Antique - Moro Mou (My Baby) (Knez - Još uvijek) Antique - Rhythmos (Slađa - Kraljica ritma) Antique - Se Thello (Zana - A ti si) Antique - Dynata Dynata (Sani - Pijana) Antique - Alli mia fora (Time to say goodbye) (Maja Marijana - Napraviću lom) Antonis Remos - Kardia Mou Min Anisicheis (Dado Polumenta - Ana Marija) Antonis Remos - Me Da Ginete (Dara Bubamara - Dodirni me) Antonis Remos - Tha me Thymasai (Aco Pejović - Taxi) Antonis Remos - Stoma me stoma (Željko Samardžić - Moja si moja) Antonis Remos - Nyxtes monaksias (Funky G - Ljubav ima amneziju) Antonis Remos - Dikopo fili (Aca Lukas – Suncokreti) Antonis Remos - To Fos Pou Peftei (Keba - Ikona) Antonis Remos - Mia Anapnoi (Elma - Feniks) Amr Diab - Alim Allah (Jelena Karleuša - Krađa) Amr Diab - Usad aini (Luna - Lagano, Boban Rajović - Ubij me ti) Amr Diab - Wala 3la baloh (Jami - Ove stvari) Arash - Tike Tike Kardi (Mile Kitić - Vidi se) Arbanit - Dos Mou Ena Filaki (Marko Bulat - Prijatelji,braćo,kumovi; Alka Vuica - Kriva) Azis - Dai mi go dai (Ceca - Nevaljala) Azis - Ryka za ryka (Osman Hadžić - Ti mene ne voliš) Azis - Na golo (Ceca - Crveno) Azis - Celuvai me (Deen - Poljubi me) Azis - Kato Skitnica (Mile Kitić - Spomenik) Azis - Ledena Kralica (Mile Kitić - Poslednja adresa) Azis - Niama (Dragana Mirković - Sama) Azucar Moreno - Mecachis (Jelena Karleuša - Hajde da pricamo o..) Benny Bennasy - Able To Love (Indira Radić - Rodni kraj) Biljana - Ne Mojesh Da Izbiagash (Tanja Savić - Zašto me u obraz ljubiš) Britney Spears - Crazy (Ksenija Pajčin - Lezi) Carole Samaha - Ghali alayi (OK Bend - Dođi dođi) Christina Aguilera - Genie in a bottle (Trik FX - Noćas kada odu svi) Davut Guloglu - Katula katula (Indira Radić - Ratovanje) De Javu - I can't stop (Sladja - Svake noći) Demet Akalin - Askin (Goga Sekulić - Gaćice) Despina Vandi - Ola Odigoun Se Sena (Amadeus - Dođi kući; Irina Kolin - Zabranjena zona) Despina Vandi - Klinome (Ceca - Tačno je) Despina Vandi - Giatriko (Romana - Ti ipak svojoj djeci) Despina Vandi - Ah, Kardoula Mou (Elma - Volim te; Slađa - Srculence) Despina Vandi - Marameno (Elma - Ništa lično; Aco Pejović - Litar krvi) Despina Vandi - Thelo Na Se Do (Elma - Sat što kasni) Despina Vandi - Olo Leipeis (Marija Šerifović - Agonija) Despina Vandi - Deste Mu Ta Matia (Daniel Đokić - Kiselina, Elma - Stradala, Patila) Despina Vandi - Ti kano moni mou (Slađa - Šarmantan) Despina Vandi - Gia (Jelena Karleuša - Samo za tvoje oči) Despina Vandi - Ypofero (Jelena Karleuša - Još te volim) Despina Vandi - To Allo Miso (Jelena Karleuša - Zar ne) Despina Vandi - A Pa Pa (Jelena Karleuša - Pazi se; Elma - Panika; Kaldo - Da,da,da) Despina Vandi - Xristoygenna (Toše Proeski - Ledena) Despina Vandi - Happy End (Ana Kokić - Slobodno; Funky G - Osmi smrtni greh) Despina Vandi - Akros tolmiro (Amadeus Bend - Noć bez snova) Despina Vandi - Peritos (Erna Džeba - Malo fali da poludim) Despina Vandi - Profities (Jovana Tipšin - Ja te još volim, Elma - Ko Tebe Kamenom, Ti Njega Hlebom) Despina Vandi - Mono agapi sou zito (Elma - Loša ti je procena) Helena Paparizou - Axizei (Marta Savić - Brojiš mi,brojiš) Helena Paparizou - Proteraiothta (Marta Savić - Erotika) Helena Paparizou - Katse Kala (Jelena Karleuša - Ide maca oko tebe) Helena Paparizou - H Agapi sou me den menei pia edo (Goga Sekulić - Gaćice) Helena Paparizou - The game of love (Boki show band - Slatka mala) Helena Paparizou - Anamnisis (Funky G - Ludo ludo) Helena Paparizou - Matia kai xili (Marta Savić - Delo i nedelo) Helena Paparizou - Zigkolo (Suzy - Žigolo) Hisham Abbas - Ool Alaia Magnoun (Funky G - Kaži) Ishtar - Emet (Jelena Karleuša - Magija) Ismail YK - Citty pitty (Boban Rajović - Flaša) Ivana - Sampansko i sulzi (Indira & Alen - Lopov) Ivana - Kato na 17 (Indira ***** - Moj živote dal' si živ) Jerry Rivera - Vuela muy alto (Šako Polumenta - Ispovjest) Kaiti Garbi - To Kati (Zorana - Za ljubav stvorena) Kaiti Garbi - Esena Mono (Srećko Savović - Godina nova;Mira Škorić - Nijedan drugi) Kaiti Garbi - Esu Tha Haseis (Džej - Ritam vozi,vozi) Kaiti Garbi - Ne Iparho Ego (Dragana Mirković - Za mene si ti) Kaiti Garbi - Galazio kai leuko (Ana Kokić ft. Dejan Milosavljević - Paučina) Kaiti Garbi - Fougaro (Emina Jahović - Dal' ona zna) Kaiti Garbi - To narkotiko mou (Hanka Paldum - Žena kao žena) Kaiti Garbi - Kolasi (Jovana Tipšin - Ne zaboravi me) Kaiti Garbi - Moni mou gia party mou (Marta Savić - Nisi tu) Kaiti Garbi - Allo esy ki allo ego (Zorana - Dalek si) Kaiti Garbi - Apla ta pragmata (Mina - Bez komentara) Kaiti Garbi - Mia Kardia (Elma - Lepi) Kaiti Garbi - Zilia (Elma - Zima) Kaiti Garbi - Perasmena Xehasmena (Jovana - Pesme tuge, Aca Lukas - Neće mama doći) Kaka Kopica - Ite Pali San Ton Dolofono (Trik FX - Traži sebi sličnu) Kamelia - Luda po tebe (Lepa Brena - Luda za tobom) Kamelia - Iskash ili da (Sejo Kalač - Ala, ala) Kamelia - V surceto si mi ti (Sejo Kalač - A jesam te volio) Kamelia - Ne si otivai (Sejo Kalač - Da li si me voljela il nisi) Kamelia - Celuvai Me (Mile Kitić - Šampanjac) Kamelia - Niama da placha (Dara Bubamara & Šako Polumenta - Lažne ljubavi) Kamelia - Viarvah ti (Tanja Savic - Za Moje Dobro) Katerina Topazi - Dexomai (Trik Fx - Tajna skrivena) Khakee - Aisa Jaddo (Viki - Prazan stan) Khaled - Aicha (Dragana Mirković - Hajde pogledaj me) Konitopolu - Limanaki (Sinan Sakić - Zoko moja Zoko) Kostopotoulos - Se thimamai (Aca Lukas - Ti me dižeš iz kome) Labis Livieratos - Oute kalimera (Knez - Bićeš drugom žena) Lefteris Pantazis - Pyrkagia (Elma - Da me ne voli) Lena Papadopoulou - Aneta (Elma - Sipaj duplo) Lena Papadopoulou - Thelo Trella (Jovana - Dižem ovu čašu) Leslie ft. Amine - Sobri (Notre Destin) (Sanja Đorđević - Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta Loona - Hijo De La Luna (Ivana Jordan - Znam To i Osećam) Litsa Diamanti - Ti Zitas (Nataša Kojić - Višnja u čokoladi) Maca - Prokliam az deniat (Ceca - Da li to ljubav pravi od nas slabiće) Magda - Niamam dusha (Indira Radić - Zmaj) Maq i Jivko Mix - Tochka na kipene (Seka Aleksić - Svi tvoji milioni) Malina - Stud (Ceca - Od tebe ne znam da se oporavim) Marianta Pieridi - Meine Dipla Mou (Aco Pejović - Nepopravljivo) Marianta Pieridi - S'Agapo (Jelena Karleuša - Upravo ostavljena) Marija - Ne si dobre doshal (Ana Kokic - Dobro da dobro sam) Milica - Surditi (Olja Karleuša - A mogao bi da me imaš) Mustafa Sandal ft. Gulcan - Moonlight (Funky G - Dala bih sve) Mustafa Sandal - Araba (Noć i dan - Korak sam do ludila) Mustafa Sandal - Pazara Kadar (Elma - Nije vetar, nije kiša; Funky G - Garavo) Natasa Theodoridou - Tora To Thimithikes (Emina Jahović - Uzalud se budim ja) Nawal Al Zoughby - Mandam aleik (Jovana - Ti si još tu) Nikos Kourkoulis - Mera Me Ti Mera (Jovana - Korak napred korak nazad) Nikos Kourkoulis - Mia Nyxta Ston Paradiso (Viki - 5 minuta) Nikos Kourkoulis - To Proto Bima (Trik FX - Briga me) Nikos Vertis - Pes To Mou Xana (remix) (Funky G - Šta ti mogu) Nikos Vertis - San Trelos se Agapo (Dara Bubamara - Ne gledaj me tako) Nikos Vertis - Pame psyxi mou (Nataša Kojić - Loše ti stoji) Notis Sfakianakis - Metaniono (OK bend - Mrtav, hladan) Notis Sfakianakis - Gyftissa Mera (Šako Polumenta - Dišem za tebe) Notis Sfakianakis - Opa opa (Dara Bubamara - Opa opa; Twins - Opa,opa) Oyun Havasi - Mazdeke (Jelena Karleuša - Slatka mala) Pasxalis Terzis - Astatos (Lepa Brena - Luda za tobom) |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
i posto nije sve stalo u jedan post:
![]() Peggy Zina - Eimai Kala (Allegro bend - Živim za to; Srećko Savović - Nisi ti san, Jana -Za mene se zna) Peggy Zina - Matono (Nataša Bekvalac - Ponovo) Peggy Zina - Siga ton antra (Indira Radić - 50 godina) Peggy Zina - Krima (Zorica Andrijašević - Krila) Peggy Zina - Pouthena (Elma - Tebi za ljubav) Peggy Zina - Ti Kalo Mou Kanis (Elma - Ti kad ljubiš) Peggy Zina - Nixta Mi Me Malonis (Elma - Korak so dna) Peggy Zina - Diki Mou Ypothesi (Elma - Nema ti pomoći) Petros Imbrios - Rossiki Rouleta (Deni Boneštaj - Crno meče) Pitsa Papadopoulou - Den M'Agapas (Lepa Brena - Ti si moj greh) Raghav - Let's Work It Out (Keba - Ti hodaš sa njom) Raina - Hiliadi jeni (Tamara Todevska - 1003) Raina - Lubov Po Skalata Na Rihter (Neda Ukraden - Ljubomora) Raina - Dumite ne stigat (Nikola Rokvić - Oprosti mojoj mladosti) Relic ft. Amine - Just Married (Funky G ft. Juice - U tvojim kolima) Richie Rich Project - Dance With You (Đogani - Čekam te kod kolima) Ricky Martin - Jaleo (Indira Radić - Tika tak) Safri Duo - Snakefood (Seka Aleksić - Sviđa mi se tvoja devojka) Sakis Rouvas - Ola Kala (Tijana Dapčević - Ona to zna) Sakis Rouvas - Aspro mavro (Nihad Alibegović - Ti i ja svijeta dva) Sakis Rouvas - Afiste Tin (Enes Begović - Pusti me da dišem) Sarbel - Sokolata (Ena - Čokolada; Bojan Tomović – Platiće mi) Sarbel ft. Eirini Merkouri - Se pira sovara (Viki Miljković - Mariš li) Sarit Hadad - Tipa Ve Od Tipa (Saša Matić - Kad ljubav zakasni) Sarit Hadad - Telech kapara alai (Aca Lukas - Nesto protiv bolova) Sarit Hadad - Sh'ma Israel (Daniel Đokic - O zašto bi ti) Sarit Hadad - Rak ahavah tavi ahavah (Goga Filipović - Jesi jesi) Sarit Hadad - Bo'i haruah (Saša Matić - Neudata) Sarit Hadad - Hagiga (Jelena Karleuša - Kazino) Serdar Ortac - Beni unut (Jelena Karleuša - U pravu si; Funky G - Gde si ti) Sertab Erener - Every way that I can (Dado Polumenta - Ekstaza) Shaggy & Olivia - Wild 2Night (Slađa - Made in Srbija) Shakira ft. Alejandro Sanz - La Tortura (Mina - Ljubav) Shakira - Oyos Asi (Maja Nikolić - Đavola ne traži, Sneki - Što da ne) Shakira - Objection (Elvir Rahić - Bivši moj) Shania Twain - That Don't Impress Me Much (Ksenija Pajčin - Mene ne zanima to) Sotis Volanis - Poso Mou Leipeis (Jelena Karleuša - Nisi u pravu; Funky G - A gde si ti) Spasitelkite - Jal Mi E (Medenjaci - Žao mi je žao, žao) Stamatis Gonidis - Sigoura kseris (Saša Matić - Sve je na prodaju) Stathis Ksenos - Pali (Bon Ami - Magla) Stelios Rokkos - Etsi agapao ego (Boban Rajović - Jugoslavijo) Stella Georgiadou - Tora Mu Milai (Prslook bend - Objektivne laži) Stella Georgiadou - Apofasismenei (Prslook Band - Jovana) Sunidhi Chauhan - Mahi,Mahi,Mahi (Viki - Mahi, mahi) Tainia Fantasias - Fili Gia Panta (Luna - Mazo) Tarkan - Gulumse Kaderine (Sani - Baksuz) Tarkan - Dudu (Alka Vuica & Halid Bešlić - Bosna; Dado Polumenta - 100 stepeni) Tarkan - Simarik (Jelena Karleuša - Žene vole dijamante, Dado Polumenta - Ekstaza) Tarkan - Sikidim (Jelena Karleuša - Zovem se Jelena) Tarkan - Kimdi (Dragana Mirković - Baš tebe volim ja) Tarkan - Asla Vazgecmem (Bane Mojičević - Ostavi me neće boleti) Teodora - Nqkoi kato men (Sinan Sakić - Umreću s osmehom) Thanos Kalliris - Fantasia (Elma - Depresija) Toni Dacheva - Ti ne me razbra (Osman Hadžić - Ti mene ne voliš) Toni Dacheva - Qsno e (Dara Bubamara - Javite mi, javite) Triantafillos - Spao Ta Roloja (Funky G - Žao mi je,žao) Triantafillos & Eirini Merkouri - Mia Zoi (Aca Lukas - Sa ljubavi se skidam) Triantafillos - Den Me Xeris Den Se Xero (Funky G - Med i mleko) Tugba Ozerk - Lo Lo Lo (Goga Sekulić - Nisi ti nizašta) U2 - Vertigo (Indira Radić - Deset,devet,tri,dva,jedan) Valia - Leka nosht samotno tialo (Ceca - 39.2) Vasilis Karas - Fernomeno (Aca Lukas - Zapišite mi broj; Funky G - Gromovi) Veronika - Proizvedeno v raq (Indira ***** - Bio si mi drag) Veronika - Vtora zhena (Tanja Savić - Tako mlada) Veronika - Iskam Te Zavinagi (Seka Aleksić - Crno i Zlatno) Veronika & Magda - Ne Si Sama (Stoja - Starija) Veronika - Serien Iyzhec (Jovana - Flert) Veronika - Dostup zabranen (Sanja Đorđević - Za inat rođena) Veronika - Tvoite ochi (Osman Hadžić& Goga Sekulić - Tvoje oči) Xristos Antoniadis - O dikos mou o theos (Saša Matić - Otišao vratio se) Xristos Dantis - Beautiful (Natalija Trik Fx - Espresso) Xristos Dantis - Kommatia (Amadeus Bend - Možda) Xristos Epiadis - Epimeno (Ceca - Ja još spavam u tvojoj majici) Xristos Pazis - To Tzini (Dado Polumenta - Luče malo; Funky G - Lep si) Yalin - Zalim (Boban Rajović - Na dan kad si rođena) Zeynep Dizdar - Zehir gibi (Emina Jahović - Nije više tvoja stvar) Zig Zag - Eftihos Pu Ksehasa Na Megaloso (Osvajači - Vino crveno) Ziynet Sali - Chiculata (Ana Kokić - Mojne mala) Elma Sinanovic - Lepi -- nova pjesma (Kaiti Garbi - Mia kardia) Elvira Rahić - Bivši moj -- nova pjesma (Shakira - Objection) Mina - Dovoljno smo stari za novo (Marija- Edinstven) Ana Kokic - Dobro da dobro sam (Marija - Ne si dobro doshal) Ana Kokic - Mojne mala (Marija - I pak ne znaq, a ova obradila Chiculatu) |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ipak karleusa prednjaci
Zovem se Jelena (Tarkan - Sikidim) Žene Vole Dijamante (Tarkan - Simarik) Lepa Mlada (Anna Vissi - Sentonia) Ide Maca Oko Tebe (Helena Paparizou - Katse Kala) Upravo ostavljena (Marianta Pieridi - S'Agapo) Pregorela (Anna Vissi - Trellenomai) Balada Za Zorana (Anna Vissi - Oti Mou Zitisis) Oro osmoro (Alkistis Protopsalti - Paradeftika) Zamena za ljubav (Anna Vissi - Parte ta ola) Krađa (Amr Diab - Alim Allah) Slatka mala (Oyun Havasi – Mazdeke) Samo za tvoje oči (Despina Vandi – Gia) Još te volim (Despina Vandi – Ypofero) Zar ne (Despina Vandi - To Allo Miso) Pazi se (Despina Vandi - A Pa Pa) Nisi u pravu (Sotis Volanis - Poso Mou Leipeis) Nisi u pravu (Fadhl Shaker - Ya ghayeb) Nisi u pravu (Serdar Ortac - Beni unut) Sve Je Dozvoljeno (Giannis Tassios - Gia Sena) Kazino (Sarit Hadad – Celebrate) Trauma (Anna Vissi - Gi alla) Zemlja se zaustavlja (Anna Vissi - Xorevo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ko je ovvde koga pokrao ne bi otkrio ni Serlok Holms...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ako sme ovde da se kritikuju lose "kradje" onda bi i ja da kazem nesto o tem
![]() najvise mi smetalo kad sam cuo ono "zaba i djaba" il bese kontra? ![]() pa to je najlosa kopija koju sam dosad cuo ... ni forspil nije korrektan, tekst je za malu decu - katastrofalno .... ![]() na srecu nisam gledao video-klip .. jos nisam .. .
![]() Promijenjeno od grandia (28.10.2009 u 13:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|