|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
sad mi jedan kolega kaze da bi trebo imati neki konverter u kljavi?
on ima g800. jel to istina? ili je nest zabrijo.... joj sto sam neznalica ![]() Dodato: sad mo kolega kaze da bi neki konverter trebo imati u kljavi? on ima g800... postoji li to unutra ili ne? Promijenjeno od jazo1981 (08.03.2009 u 12:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U kljavi imaš Song konverter...to ti je opcija pomoću koje od midi fajla možeš praviti style,a konverter formata style-a nemaš...
Pogledaj u download sekciji imaš gomile ritmova za em2000 i za g1000...zašto se odmah mučiš sa konvertovanjem...uzmi za početak gotove style-ove da malo upoznaš kljavu,posle toga sve ide mnogo lakše... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma to i je stvar,skinuo sam odavde stylove za em,g1000,ito mi ne radi...
onisu zipani,i dok sam ih odzipo pise da su u .stl-u..razumijes,a meni treba stw..jelda?stavio sam disketu unutra,i dok odem u fdd,tamo prazno,nemam nista za execute.. jel mi je mozda nesto ugaseno,ili slicno,da moram provjeriti... ps.sorry ako sam krivo obrazlozio svoj problem,jer ti vjerovatno znas sta je u pitanju? danke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kapiram Jazo ja tvoj problem ali ti neces da ga ukapiras..e tu je problem...
![]() Vidi...tebi ne treba STW ekstenzija stila,jer ta ne postoji,to je skracenica za STYLE WORKS,program za konvertovanje ritmova...tebi trebaju stilovi sa STH ekstenzijom...te skini i ubaci u sint,ako zapne ubacicu ja u download sekciju par ritmova da imas da probas i uveris se da to radi? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ok stari,shvacam,idem probati iz pocetka,skinut i ubacit,pa ti se javim
hvala druze,na utrosenom vremenu.. pozz ![]() Dodato: e ovako,stavio sam na floppy nesto ritmova,sve pet,vidim ih na kljavi. kad stavim execute krene,dodje na 60% i napise disk error,jel moram jos nesto da poslozim ili? nest krivo radim.... please help... Dodato: ovako,nemam zipdisketu pa nemogu na nju da prebacim,jel mozda trebam staviti da mi styl ode na custom,i tamo bi radio? Promijenjeno od jazo1981 (08.03.2009 u 16:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Predlažem da pokušaš prvo da formatiraš disketu u samoj kljavi,pa tek onda kopiraj sa kompa...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
napravio sam to,formatiro sam ju u kljavi,al dok loadiram,vidim da mi pise da ce otici na d88,a to je disk link,koji nemam.
kljava je bila napucana sa ritmovima,(to vidim dok odem pod disk link),al posto ju nemam,nemogu da koristim tu adresu.. dakle kud bi trebo otici taj styl dok ga loadiram? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2000, pocetak, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|