|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
ljudi,problem rijesen.disketa je losa bila...
deru ritmovi ko da su novi...hehehe hvala svima koji su se ubacili u diskusiju da mi pomognu,narocito ti rolandinjos,puno si mi pomogao,narocito u daljnjem radu,dok jos kupim zip,nadam se da necu i na njemu zastekat nesto,al dosta si mi napiso i u mojoj tem,pa cu se valjda snaci... ok,budite svi zdravi,veseli,i debeli, ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2006
Mjesto: Nemacka
Downloads: 637
Rekao HVALA: 15
![]() |
![]()
Imam i ja problem sa Roland Em 2000 skino sam ove ritmove od Virus benda i oni su u Sth formatu al u moj roland ide samo Stl format jel to zavisi od klavijature ili sta treba da promenim na klavijaturi da bi mi citao Sth formate posto su ritmovi stavljeni u sekciju za G1000 i roland Em2000 da se skidaju unapred hvala najbolji ste.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
haj
sto se tice seta od virus benda,isti problem sam imao i ja.. takodjer mi sa floppya ne cita .sth. probavao sam sve i svasta,mjenjao u ,stl rucno,ali bez pomoci.. problem je taj da bi ga trebalo nekako prebaciti na zip,ali posto na floppy ne vidi nista,neznam kako da to izvedem.. poslao sam pp i branoyu ali mi nije odgovorio.. kolega rolandinjos mi je reko da je problem najvjerojatnije u tome,da je taj format za zip..a i vjerovatno je da se to moze prebacit sa jednim od programa za muziku. ako je tko uspio iskoristit set od branoy-a,na em 2000 i g1000,da nam olaksa muke,bili bi mu zahvalni mi,koji imamo problem sa njime.. hvala unaprijed calevh ako mislis na staru 5,25 inchnu disketu,onda si u velikoj zabludi.. to nije ni slicno zipu od 100mb Promijenjeno od jazo1981 (12.01.2010 u 12:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2000, pocetak, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|