|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sva tehnička roba gubi na ceni.Kupi neki akustičan instrument (harmoniku,violinu ,bubnjeve,....) a da je marka -gubi se minimalno.Što se tiče toga ˝ko je BMW ˝tu će mišljenja biti podeljena (korgovci,rolandovci,yamaha,....)možda se može reći OK yamaha= bmw samo zavisi koji model bmw-a
![]() Možda je i u predhodno iznetom ,delimičan odgovor na postavljeno pitanje. ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
hm...Profesor me uhvatio na spavanju
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
svuda psr-u padaju cene,i ovde u usa psr-s700 je pao za tri meseca oko 200 i nesto dolara,sada se nov moze naci za 800 i malo jache,a psr550B,slicna s500 samo crna je pre mesec dana bila 745$,pre neki dan se prodaje nova za 645$,dok s900 se jos drzi na nekih 1500$,ovde se dosta tih radnji zatvara,pa i to utiche na nisku cenu klavijatura.....tr61 nov je 700$,pa800 drzi cenu jos,oko 2600$,pa50 nov oko 800$,pa500 je oko 1500$,g70 je oko 2500$,pa80 kad se nadje na ebay-u je oko 1200,dok g1000 i em2000 ne ebay-u tesko naci ispod 1000,i to kad se naleti,a retko se i naleti
Promijenjeno od mladenkom (09.03.2009 u 19:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Zapadno od Slovenije niko ne svira Korgove aranžere,u glavnom su zastupljeni Ketroni,Yamahe i Rolandi.Korg je PA seriju i osmislio za orjentalno tržište,a i mi,voljeli mi to ili ne,spadamo u orjentalni kulturni krug.Ukucajte na Youtube Korg PA(bilo koji),pa ćete vidjeti da se tu,u glavnom,pojavljuju Turci,Srbi,Bošnjaci,Hrvati i,vrlo rijetko,Slovenci.Što se tiče kvaliteta Yamahe PSR 3000,već sam dosta napisao o tome u prethodnim javljanjima.Još uvjek je koristim i nemam je namjeru mjenjati,osim za Tyros 2 ili 3.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (10.03.2009) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i YAMAHA se moze srediti za nasu muziku lepo, nego jednostavno nije na ceni i to je to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Tachno, makso...
O tome sam pisao pre par meseci... Po Shpaniji sam, proshlo leto, uglavnom vidjao ketrone i rolande, a po Beneluksu yamahe i rolande... Uglavnom, rolanda po zapadu najvishe, koliko sam ja gledao... @mimiki Nije da nije na ceni kod nas, nego Korg za manje para da isto. Uz to, ljudi su lenji da prave sami sve, a za korg ima toliko gotovih stvari...
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
u pravu si Vaxter ja samo kazem da je odnos cena svuda gotovo isti samo to,a ljudi da su lenji da prave sami jesu, ja sam prvi takav zato i hocu da uzmem sad jedan tr i ubacim set i kraj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Za losim konjem se i dize prasina.
|
![]() |
![]() |