|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Naravno da treba pohvaliti.
Svaka cast ![]()
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Pohvala i od mene treba sedjeti za kompom i napisati ovo sve i pored voditi racuna da je sve ispravno da te ne iskritikuje neko odma za gresku.Svaka cast .Da je ovakih postova vise gde bi nam bio kraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Medalja za zasluge, za ovo od mene jedan "thanks". Samo moram ovo da odstampam pa polako, tu nisam Bog zna koliko cackao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Kolege tu sam da pomognem sve sta treba, i meni su drugi pomagali pa evo i ja uzvracam (mir se dobrim vraca svakome). Inace sve sto sam napisao mukotrpan je rad i 100% tacno, dakle ko nezna da se sluzi sa PSR evo neka uci iz ovoga za pocetak. Mada moze super da posluzi svima koji hoce da upoznaju do kraja PSR a on je vjerujte mi sasvim pristojan!!! Pozz
|
![]() |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, Vihor, za koristan post: |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
svaka cast na ovolikom trudu i strpljenju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Svaka cast na izdvojenom vremenu i zelji da podelis svoje znanje sa drugima! Veoma koristan tekst!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hvala,majstore,mnogo si nam pomogao!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ma,bravo kolega,i vreme je da neko ko zna napise ovako nesto,fakticki cijelo uputstvo,i da se jednom uvjere oni koji su ubijedjene da uz kupovinu instrumenta ide `pride`i znanje sviranja i rukovanja.Takvi obicno nakon dva -tri sata sjedenja za klav pozovu `druga`,koji im posle 2o-tak minuta kaze;`ma sta si to kupio,trebao si ovo ili ono`.I tako ti nas kolega sutradan ubjedjuje,mamu ,tatu,baku,tetku(uh,jos ako je u Njemackoj),kako se nije pronasao u ovim klav pa treba druge,jer se pare zaradjuju upravo na onim drugim klav.Tada nastaje trka,kuknjava,plac,listanje oglasa,ali za koji dan stignu i `nove`klav u kucu.Poslije,opet isto,samo sto neko vreme taj nas kolega mora da cuti(valjda ga sramota),onda sam sebi ....No,drage moje kolege,valjda je to sastavni dio mladosti,i valjda smo svi u nekoj mjeri kroz to prosli,tako da vas molim da se niko ne ljuti,jer mi namjere nisu da nekoga uvredim,vec samo da napisem nekoliko redova o `zivotu muzicara`,a d nije cisto tehnicko pitanje,Jos jednom veliki pozdrav svima, a pogotovo ovom vrednom kolegi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.11.2006
Downloads: 329
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hvala super, uputstvo , posto nisam imao iskustva, sa aranzerima prije, dali mora svaki ritam(style) posebno da se uradi na gore naveden nacin, ili je ovo generalno, za sve
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ALIJAKA za ovaj koristan post: | Vihor (19.04.2009) |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Svaka cast care, spasio si mi klavijaturu, sad radi ko rolex..
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|