|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
To je DI BEAM! Tak nekak čini mi se da se zove! Ima roland tu stvarčicu! Izgleda kao nekakva led lampica, to je senzor koji reagira na pokret! Mislim ako se ne varam da mogu razne funkcije da mu se dodaju! Samo se pitam što ako muha slučajno proleti preko njega, hoće li i tad da reagira?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ha ha,muha
![]() ![]() ![]() Promijenjeno od mladenkom (11.03.2009 u 08:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
na tzv d-beam mozete podesiti razne opcije ukljucujuci i start/stop ...ta opcija se koristi naravno samo dok je ono aktivirana na" on "znaci ne postoji opasnost od tih stvari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]() ![]() Evo to se nalazi na vrhu-lijevo pored ekrana
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jeste Vingula bas sam na to mislio...jedan od lepsih aranzera definitivno,bas je namuljen taman kolko treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
D-Beam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.03.2009
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Koristim EM2000 i imam dosta ritmova za njega. Takodje i svoje postavke u user programu.
Da li bih sve to mogao da koristim na Roland G70? Da li se isplati doplatiti oko 1000 eura da uzmem G70, vredi li toliko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2009
Downloads: 135
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Milane,imas G-70 za 1300e.Realna cena mu je 2000e (po meni) zato sto je masina super ali mana mu je mozda sto nema sempler,ja sam ga svirao godinu ipo dana a sada sviram korga pa1xpro,moj g70 sam prodao drugaru za 2000e a on ga sada prodaje za 1300e zato sto mu je hitno a inace klavijatura je bas mocna,dizajn,kvalitetno uradjena stvarno,osim eto sto nema sempler i za zabavnjake je bolja ali zavisi kako je sredis i sta sviras..
Dodato: Sto se tice USERA,ja sam sve radio ispocetka,zato sto nisam mogao da prebacim od g800.7/8 i 9/8 sam morao ponovo da pravim,tj da bas doradjujem posto se nisu uklapali nikako. Promijenjeno od LOKI (22.03.2009 u 06:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 41
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat: