|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.08.2008
Downloads: 160
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
Citat:
gdje da nabavim taj kontroler ili ekstrerno kuciste |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pravi prijatelj foruma
|
Kao sto sam ti napisao taj je kabal drugaciji kod svakog sve zavisi kakav ti je priklop na kucistu od HD jer su oni razliciti.Na sintu kod tebe je SCSI izlaz i on je na yamahama u dve verzije znaci ni sve yamahe nemaju isto a tako isto i kuciste od HD. Ja naprimer imam 3 Razlicita kabla i samo jedan od njih je dobar za tvoj sint iako su svi SCSI.Ali je vrlo tesko doci do tih kablova a da ga ides da napravis negde isto ce biti skupo posto nema sheme za pravljenje .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
Cijene su kod nas ovakve
KABEL SCSI interni, 50-pinski, duljina 80 cm - 5 EUR SCSI 2 externi kabel od klavijature do kontrolera u računalu HD50-pin M-M - 20 EUR SCSI 2 kontroler PCI kartica za računalo - 50 EUR SCSI 2 vanjsko kućište za CD/HDD - 80 EUR |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.08.2008
Downloads: 160
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
a odakle si ti,ja sam u sarajevu!kako bih ja mogao doci do tih kablova?
Promijenjeno od Vaxter (20.03.2009 u 03:27 sati) Razlog: Izbrisan nepotreban citat |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
Možeš ih naručiti u svim boljim trgovinama računalnom opremom. Poslat ću ti link trgovine na privat da ne reklamiramo.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|