|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Zdravo Prijatelju.
Nismo se culi odavno. Nadam se da je sve Ok kod tebe. Ovo sto si dobio je stvarno krajnje idiotski.Kobi to mogao da bude?Verujem idioti koji te znaju jer odkud im tvoj tel.Neznam ni sam sta bi uradio da sam na tvom mestu.Ostati ravnodusan ili prijaviti policiji?Samo jedno znam da taj idiot koji je to napisao nije dostojan ni vredan tvojih zivaca! Pozdrav Nedzad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auuuuuuuuuuuuuu. Stvarno ne mogu da vjerujem da se to kod vas dogadja!!! Kod nas bar koliko ja znam jos nije do toga doslo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Prijatelju, u Srbiji muzičari jos uvek prave sitne barabluke i bljutave nameštaljke. Tako daleko nisam čuo da je neko otišao. Pretnje silovanjem i smrću su krivicno delo zbog kojeg tužilaštvo preuzima gonjenje po službenoj dužnosti. Dakle, ako bi prijavio to i ako bi dao telefon i karticu sa sačuvanim porukama na analizu, veruj mi da bi se brzo pronašao autor tih poruka, ukoliko je kartica sa koje je slao poruke još uvek aktivna. Ti sad razmisli koliko ti hoćeš da ideš daleko sa time, ali ja bi im se krvi napio vrlo rado. Pretnje porodici su vrlo ozbiljna stvar, bez obzira da li je taj "neko" u stanju da bilo šta uradi ili ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Slažem se sa kolegom Caka012.
Karticu i mobitel na policiju, i oni će u kratkom roku sve saznat, ko je šta je i otkud je. Na žalost, i to nam se događa. nema doduše veze sa ovom temom, al i ja sam isto eto prilikom, na žalost rastave, dobivo svakakve poruke, tipa:::::. pobit ćemo i tebe i djecu, progutat će vas mrak, itd,itd, Iskreno, razmišljo sam da li da odnesem te poruke na policiju ili ne, pa sam odustao, jel kod nas je policija ko Sveta voda, da sam kakvi mafijaš odma bi izašli u susret, ovako........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja predlažem:Kad skontaš ko je to pisao,javi,da se mi forumaši skupimo i lijepo ga ugazimo.Kakva policija i kakav sud,đubre treba biti ugaženo.Za takve prijetnje se pregrize vratna arterija.Pozdrav braći i ne dajte se!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ yu-midi
Buraz, nabavi gun, to ti je moj savjet, ili javi se na private pa kad saznaš tko te hebe. Može da mu se pošalje jedna ekipa koja pravi samo tako dupli šupak, a po potrebi i na čelu jedan. Samo se nedaj navuć. Ja već i na najmanju prijetnju na svirci ili private u 4 oka postajem toliko agresivan da i sam vrag od mene bježi. Napad je najbolja obrana.
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Takve stvari su za svaku osudu a stvarno je zalosno sto se takvo nesto uopste dogadja... jedini problem u tome je sto ima svakakvih ljudi koji se nece nikad opametiti, i tesko je u zakvim situacijama znati sta napraviti.... a mozda bi trebalo prepustiti organima vlasti da odradi posao, pa se neki red mozda uvede...
a inace kad su u pitanju neredi po kafanama, satorima.... muzika bi trebala izmedji ostalih isto na vrijeme reagirati, ako se atmosfera zahuktava... prebacite se na malo laganije opustenije pjesme ili stanete sa svirkom, tako smo napravili par puta... ili sve ode u........ ![]() ![]() pozdrav
![]() |
#8 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Harepa50
Ugovor ne postoji u standardnom obliku. Napiši ga prostoručno na komad papira. Bitno je da gazda lokala ili naručitelj potpiše. Evo ti nešto slično što ja koristim : UGOVOR O DJELU koji se sklapa između ******** benda i ______________________ kao usluge zabavljanja gostiju. (Stranka) angažira ***** bend za sviranje (svatova) u periodu od _____ sati vezano za niže navedeni nadnevak. Početak svirke počinje u ___ sati. Ona obuhvača isključivo svirku u zatvorenom prostoru (sali) uz pomoć električnih glazbala i razglasni sistem. Cijena ove usluge je 175 € po satu svirke ili 35 €/h po članu ***** benda. Usluga pratnje mladenaca i svirke na narodnim instrumentima u kućnom angažmanu se posebno naplaćuje. Tijekom noći bend će izvoditi narodni i zabavni domači repertoar kroz setove. Jedan set traje 45 min uz pauzu od 15 minuta ***** bend zadržava pravo vezanja setova i produljenja trajanja set-a u cilju rađenja boljeg ugođaja i atmosfere. Ovaj dogovor se potvrđuje davanjem kapare u iznosu 50 % dogovorenog iznosa najkasnije 7 dana prije same svirke. Ukoliko se (svadba) odgađa radi više sile, situacija ne odgađa naplatu cijelokupnog iznosa bez obzira što usluga nije odrađena. U slučaju ikakvog oštečenja opreme i instrumenata ***** benda, naručitelj usluge se obvezuje nadoknaditi nastalu štetu u roku 24 h, a svoja potra-živanja će potom naknadno naplatiti od počinitelja štete bez uplitanja i svjedočenja ***** benda sa strane. ***** bend će priložiti samo oštečenu stvar kao dokaz o nastaloj šteti i potražuje ili novčanu protuvrijednost ili nabavku iste takove opreme u potpuno novom obliku uz eventualne troškove programiranja ili štimanja. Neisplatom potraživanja naručitelj je suglasan da mu se u ime štete zapljeni __________________ koji služi kao osiguranje ovog ugovora.(obično uzmeš auto il nešto slično u protuvrijednosti, i ovo koristiš samo u lokalima sumnjiva renomea) s obzirom da se vrijednost cijelokupne opreme penje i preko 10.000 €. Datum svadbe : _____________ 200* g. Mjesto svadbe : ___________ sala ili restoran _______________ Početak rada : u ___ h Dana _____ zaprimljena kapara u iznosu od ________ Kn ili ( _____ € ) slovima (napiši puni iznos slovima) Za ******* band Naručitelj usluge : potpiši se Potpis gazde il mladenca U (mjesto), datum 2009. Ovjeri po potrebi kod javnog bilježnika uz 2 svjedoka. Zanemari 10 € koliko košta ovjera ovakvog ugovora. I to je sva mudrost
![]() Promijenjeno od kreso (12.03.2009 u 12:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
sve je tacno sto vi pricate, nemam sta da dodam, al ko zna sta nas tek ceka sad kad je sve manje novca a sve vishe muzicara.... ranije je ipak malo vishe kolegijalnosti bilo, a sad nesmem ni da pomislim cega sve ima........... a ovo s ugovorom je najbolje sto mozete uraditi za sebe ako niste sigurni gde idete svirati.... i ne samo za svirku, nego bilo ste sto ima veze sa novcem ili opremom.... ono sto vam se cini kao bezvredno parce papira moze da vas spasi da niste ni svesni koliko.... pozZ.
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Najgore je to sto se na ove situacije ne mozemo pripremiti. Mislim i na ove kafanske ni na ove pretece. Ne mozes planirati kako ces reagovati u toj situaciji ni sta ti je ciniti. Svako ima svoj nacin razmisljanja i u zavisnosti od toga svako i reaguje, ali niko nije imun na strah kad neko preti njegovoj porodici, a zna da ce sutra na svirku i da ce njegovi celu noc da budu sami kuci. "Ja bih ovo" ili "Ja bih ono"... Pustite ljudi, nije isto kad si pasivni posmatrac i kad se tebi to desi. Ali u svakom slucaju savet za svaku situaciju je PRE SVEGA - PAMET U GLAVU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|