|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
![]()
alixe, povezivanje 12" i 15" nije dobro. ako na 12' kutiji podesis bass, to je za 15" malo i obratno.
ako koristis 4 zvucne kutije (fulrange) preko jednog (powered)miksera, onda gledaj da su sve 4 kutije sa basovima iste velicine ili jos bolje da su sve 4 kutije iste. ___ @ Cincilator Kolega, sve je to u redu što si reko, no nisi li malo prekritičan za pojedine serije. Ističem prije svega da je pojedini razglasni sistem stvar osobnog ukusa muzičara. Meni su primjerice Yamahine zvučne kutije fenomenalne,a neko ih nemože smislit. Isto tako netko hvali Craft, kod mene je on tek prosjek. U globalu ističem da ja svoje kritike prije svega zasnivam na odnosu cijena-dobiveno tj što ću najbolje dobit za malo novaca, ili ako je već skuplje da je iste kvalitete kao i ono najskuplje. Ne želim plačati ime. A što se tiće Mackia, prijatelju prevario si se. Mackie do sad niti jedan proizvod koji je napravio nije napravio šund, dok ostali proizvođači znaju vedrit i oblačit u svojoj ponudi. Primjerice, jel znaš da je Dynachord zamalo propo kao firma, i da nisu izbacili Power seriju na tržište ošli bi oni u vražju mater. ___ ne mislim da sam prekritican. beringer je isto sto i "trabant" nekada u automobilskoj industriji, a yamaha je "wartburg". koliko para toliko muzike ![]() mackie cr 1604, nekada mnogo hvaljen, bio je ipak losiji od recimo rolanda m16. VLZ je bio veliko poboljsanje. . VLZ pro - made in china ![]() sto se tice mekijevih zvucnih kutija, one su bile dobre dok su u njih ugradjivali RCF zvucnike. danas meki koristi usluge "domaceg" proizvodjaca iz kentakija - EMINENCE! i to vise nije i ne moze biti isti kvalitet. pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ozvucenje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|