Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.03.2009, 11:55   #1
vladimir68
Ovaj baš voli da kuca

vladimir68's Avatar

Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
vladimir68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Može informacija gde se prodaju oklopi za PA 50 ? makar na pp.
Star 14.03.2009, 12:17   #2
smt2
Drugar foruma

smt2's Avatar

Registrovan/a dana: 18.03.2008
Mjesto: Frankfurt (Zenica)
Downloads: 666
Uploads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha t2 + Korg Lee
Interesi: Muzika
smt2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
smt2 pošalji poruku preko MSN messengera smt2 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Muzicka kuca

Pa u muzickim kucama oni tacno znaju kako se taj dio zove strucno.Ili narucis kod njih ili sa tim zargonskim nazivom pogledas po internetu gdje i koliko kosta.
Neznam ni sam kako bih nazvao taj plasticni oklop za pa 50.Vjerovatno postoi neki strucniji naziv da bi se trazilo po internetu.
Dodato:
Evo zvao sam ovde kod mene muzicku kucu i pitao sam kako se taj dio zove i kako da ga dobijem itd.Receno mi je da ce oni da posalju mail na Korg i u ponedjeljak ce me nazvati i obavjestiti o svemu detaljnije tako da cu se javiti sa novostima u ovoj temi u ponedjeljak iako smo skrenuli sa prave teme koja je glasila kako lakirati i zaljepiti pa 50.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od smt2 Pokaži Post
Pa u muzickim kucama oni tacno znaju kako se taj dio zove strucno.Ili narucis kod njih ili sa tim zargonskim nazivom pogledas po internetu gdje i koliko kosta.
Neznam ni sam kako bih nazvao taj plasticni oklop za pa 50.Vjerovatno postoi neki strucniji naziv da bi se trazilo po internetu.
Dodato:
Evo zvao sam ovde kod mene muzicku kucu i pitao sam kako se taj dio zove i kako da ga dobijem itd.Receno mi je da ce oni da posalju mail na Korg i u ponedjeljak ce me nazvati i obavjestiti o svemu detaljnije tako da cu se javiti sa novostima u ovoj temi u ponedjeljak iako smo skrenuli sa prave teme koja je glasila kako lakirati i zaljepiti pa 50.
Da dodam da sam zvao ovde kod mene u muzicku kucu i receno mi je da ce oni da posalju mail una korg i javitce mi se u ponedeljak sa novostima pa cu da vas obavjestim,mada smo skrenuli sa teme koja je glasila kako uljepitii i lakirati pa 50
Dodato:
[quote=smt2;75951]Pa u muzickim kucama oni tacno znaju kako se taj dio zove strucno.Ili narucis kod njih ili sa tim zargonskim nazivom pogledas po internetu gdje i koliko kosta.
Dodato:
Dodato:
[quote=smt2;75951]Pa u muzickim kucama oni tacno znaju kako se taj dio zove strucno.Ili narucis kod njih ili sa tim zargonskim nazivom pogledas po internetu gdje i koliko kosta.
Dodato:

Promijenjeno od smt2 (14.03.2009 u 12:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
smt2 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije