|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sviram s TYROS2 u bendu.
Znači ne koristim ritmove. Sve što želiš možeš napraviti s tim sintom.Možeš i s drugima. Na primjer.Jedna pjesme - jedna registracija . U toj jednoj pjesmi imaš mogućnost da četiri puta promjeniš svoje zvukove koje koristiš u pjesmi Znači u OTS to napraviš. Jedna registracija ima četiri OTS.To zadovoljava svaku pjesmu . Trebao bi znači jednu pjesmu da odradiš u jednoj registraciji . |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | bmozin (15.03.2009) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 197
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Znam, da se to može na Tyrosu 2. Zanima me, ili se to može na workstationima. Jer ne trebam ritme, sam mislio, da si nabavim jedan workstation i prištedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pa njemu po pisanju netreba aranžer (šta će mu onda tyros,..) pošto ritam sviraju u bendu uživo,nego neki synt-workstation gde bi mogao da nafiluje bje po želji i da ima mesta -usera ,rama,.....za čuvanje tih bija.Onda mu korg triton (Le,tr,extreme,.....) ili sličny Yamahini ili Rolandovi syntići mogu to odraditi,a modela falabogu ima,jedino nek se uklopi sa cenom i željenim modelom.
![]()
![]() |
#4 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
To naravno možeš na workstation odraditi. Dapače.Oni i jesu više namjenjeni za live band. Stvar je samo za koji se model odlučiti... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | bmozin (15.03.2009) |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Možeš se odlučiti za workstation kojeg ti i preporučam, samo mislim da baš nešto i nečeš uštedjeti-Fantom G6 je baš nedugo poskupio-cijena mu je u sloveniji nešto preko 2300 €.
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ja ću ti reći nešto protiv ,a možda i za G6 ...
Baš ovdje na forumu imaš dosta pisano na temu G6. Pročitaj i razmisli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Kupi,majstore,Tyros 2,on će ti raditi sve što si gore naveo,a i nikad se ne zna do kad će bend trajati(npr.dođe u bend neka pjevačica i za čas razvali igranku).Čudni su putevi Gospodnji.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|