|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2008
Downloads: 222
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala svima na pomoci ali jos ne moze jedino u nekom programu ali ja nemam trenutno nikakav program za obradu midija...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne treba ti program, udji u TotalComander i idi do fajla koji hoces da otvoris. Desnim klikom idi na "rename" i vidi sta pise u imenu, na kraju, MID ili KAR ili mozda nesto trece. Meni PSR3000 nikada nije pravila takav problem.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio caka012 za ovaj koristan post: | tetak (25.03.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ali taj midi se ne vidi na displeju sinta tako da nemogu nista a kada usb kljuc stavim u komputer radi normalno i vidi se .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Kad stisnes dugme sa leve strane na vrhu gde pise song otvori ti se pjesme koje su u presetu ides sa tab na usb i moralo bi da radi ili napisi do kojeg koraka dodjes ti.Ili sta tacno pritisces od dugmica.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | tetak (25.03.2009) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
kad idem na song zatim dugme tab na usb i tu mi pokaze midije u mapi gdje sam ih stavio ali ovih par sto sam skinuo nigdje na displeju a stavio sam ih u istu mapu ,i probao na computeru rade..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Jos samo reci koliki su ti karaoke fajlovi po velicini .Da nisi ti skinuo neke video karaoke pa nece zato jer inace bi moralo i karaoke fajl da procita normalni i pokazuje ti tekst na displeju.Samo reci jeli taj fajl par Kb ili MB .
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | tetak (26.03.2009) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma nisu znam dobro sta su karaoke nesto je drugo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.10.2008
Mjesto: makedonija
Downloads: 1380
Uploads: 9
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: yamaha psr s900
![]() |
![]()
druze ja sam malo zakasnio sa ovo temu sad sam je video. znas to ti su midi karaoke fajlova sta mora da ih konvertiras tako da svaki kanal da je poseban to su formati 0 i 1 ako vec si sredio ovo stvar ok ako ne javimi pa pomoci cu ti sta mogu pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Imao sam isti problem s midi fajlovima i uspesno sam uradio da se cita u moj Tyros2
Promijenjeno od Vaxter (03.08.2009 u 18:36 sati) Razlog: Izbrisan kontakt |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
Evo ti programcic...Sa leve strane izaberi format iz koga konvertujes...pa fajl ili sve fajlove u tom folderu opcijom SELECT ALL a sa desne u koji format i koji folde ces da spakuje...potpuno besplatan ja ga koristim... Pozdrav kolega
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4910 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|