|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Tacno do fajlova je .Te fajlove sto imas samo jim izmeni ime i sejvas jih kao midi 0 format i odma ga sint cita .U fajlu koji si poslao meni da probam ima i suvise dugacak naziv pjesme i izvodjaca i zanr muzike zato sint taj fajl i ignorise i nece da ga ispise na displej.Ako nemas programa da to uradis mislim konvertujes u format 0 javi .Za pocetak pjesmu Oci moje samo zameni ime i ubaci na USB i probaj moralo bi da radi nevezano za tvoj OS.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | tetak (26.03.2009) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako promenis ime fajla, obavezno mora da ostane na kraju ono .MID ili .KAR. Ako i to izbrises, onda klavijatura nece da ih prepozna. Kad ucitas fajl u klavijaturu, to se ne vidi, ali ako na racunaru ides na RENAME, onda se vidi. I to mora da ostane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo! Ja sam iz Bulgaria. Problem da ne cita sint nekim failovima koi su karaoke e - fajl ima bolje trakovima. Ne znam dali tako se pise. Ni su 16, a ima 17. Izbrisi jednog koj nije potreban. I sve cu biti u redu. Ja sam nasao takvi u tekst
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|