|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ponavljam, pricam o PSR3000 posto nju imam. Sa usb flash memorije cita isto kao i iz interne memorije. Jedino sto, ako radis preko Music Findera, ne mozes u User Finder da stavis podesenja sa stylom sa usb, mora a bude u internoj memoriji. Ne bi trebalo s700 da radi losije, ipak je to novija masina sa, predpostavljam, malo naprednijim softverom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Super, hvala puno
Verovatno cu je probati u ponedeljak..... pa da vidimo. Da ponesem na najobicnijem USBu neke posojece ritmove da vidim kako ce da ocita to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To bi bilo najbolje, ako vec imas mogucnosti da ga isprobas. Stavi na usb ritmove, boje, registracije... sve sto te zanima pa probaj kako to sljaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Probao.....
da ne kvarim nekome zabavu, samo cu kratko - necu je kupiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neki odredjen razlog ili ti jednostavno "ne lezi"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Paaa....ne bih da pokrecem lavinu polemika, ali...
Sve sto ste rekli ranije, stoji, operativnost, kompatibilnost sa PSR...... Cek ni izrada nije toliko kriminalna. Usb tretira bez ikakvih problema, kasnjenja... kvantitet stylova i boja super, mnogo vise nego na psr9000, ali... ZVUK ![]() Zvuci kao los mp3 u odnosu na ove ozbiljnije sprave. Meni 9000 radi odlicno, sad sto je matora, nema USB, jbg, ali izlazi kao grom.... a ovo.... steta, odlicno zamisljene spravice, ali niko n bi kupovao tyros pored toga, da jos isto i zvuce Da ne bude zabune, nije moj trip, imao sam sa cime i kako da poredim..... pustite isti style na tyrosu i na s900 npr...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U tom slucaju logika ti je ispravna. Ako si imao pravilno poredjenje, to je prava stvar. Jesi li probao na razglasu ili na njenim zvucnicima? Tu malo moze da prevari. Mada uopste ne pokusavam da izbegnem cinjenicu da je PSR9000 "jaca" bez obzira na generaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Eto nazalost kolega, moram da kazem vi se niste dobro ni potrudili da vidite sta sve moze ta kljava a vec ste donijeli krivo uvjerenje. Treba se malo pomuciti, nauciti kako radi PSR i posle bi ste se mogli jako ugodno iznenaditi. Style zvuci jakoo dobro na PSRS900 jel sam imao prilike licno da radim kolegi ritmove i mogu reci da je riam sekcija kud i kamo jaca od PSR9000, ako izuzmes smeplove. Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|