|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
pa da postavio je.....znam ali to su semplovi, u mojoj pa50 ne prima semplove nego samo rom boje za pa500 il 800, znaci moram da pronadjem registre harmonike uz pcg boje, razumes? sa imenom registara!
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
trebao si malo jasnije da naglasis da je pa500 u pitanju i sta ce ti onda pa 800 u naslovu??? Trazi onda po setovima od pa 50-60 ili pa 500 a ne od pa 800 ili 1x-2x 80 jer su u 99.9% slucajeva tu harmonike sa semplovima a ne od ROM boja....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Na primer: Ja Koristim i Yamahu psr s700.
Kad uzmem boje, onda mi dodju sa imenom: Basson, Organ, sopra..itd..... Dal je tako isto na korgu, il samo dodju harmonike bez imena? pozz Dodato: ma sam spomenuo pa800 zato sto su rom boje iste kao i na pa500.... sve su boje iste....zato sam spomenuo pa800.... znaci ako uzmem boju sa pa800 sredjenu, mogu i da koristim u pa500....jedino da su iz rom . pozz Promijenjeno od Caralho (30.03.2009 u 03:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
... ti možeš boju nazvati i šazalakazu a da bude harmonika to sam pišeš šta će kako da se zove i nema veze sa bojom ..
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
pa da razumem te! ja to znam, ali kako cu ja da prepoznam preko zvuka?
Nisam Harmonikas....znaci.....kad je neki Basson, da mi bude tamo napisano Basson, da ja bolje prepoznam zvuk...samo to ! hehehe pozdrav Tesla |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa ako ne prepoznajes onda ti je svejedno i kako se zove.... zar ne??
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Show program ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
sta? koji program?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi imas u tim setovima po imenima,tipa Organ,Mala Kabina,Sopran itd,uglavnom svi tako nazovu,a ako ne znas kako treba da zvuci nesto pitaj nekog kolegu harmonikasa da ti na harmonici pokaze,a u pa500 je ovako,nadji u rom bojam cassoto-mala kabina,clarinet ac-najslicnije sopranu,a organ je ne znam napamet iz glave ali to je gde pise nesto accordeon 16+4 ili sl.Ali brate u downloadu imas sve.
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=752 Evo skini ubaci i rokaj ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od svrakan (30.03.2009 u 09:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
hVALA TI JARANE!
Hteo bih i tebi i tesli da se zahvalim na pomoci! Zadovoljan sam sa tom klavijaturom! Puno pozdrava! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|