|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
jedan prijatelj mi je preko korgovog predstavnistva dosao do informacije za cipove ahc... i onda me sokirao
cena cipa kod njih po komadu je 25e haha ne mogu da verujem da ne mogu doci do ova dva dela |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
![]() |
![]()
Kad ne citas odgovore na poruke, a vec sam ti odgovorio i rekao da mi posaljes svoju adresu i onda ti ja saljem te chipove cija je cijena 0,20 €, dakle 20 centi po komadu.
pozdrav Dodato: Zorketu sam vec poslao pa neka javi jeli uredno stiglo. Lijepi pozdravi. Promijenjeno od Vaxter (31.03.2009 u 23:52 sati) Razlog: Izbrisan citat |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio KORGX5D za ovaj koristan post: | afo15 (02.04.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.02.2008
Downloads: 73
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo da se i ja javim malo.
Samo da kazem da kako sam ugradio hd imo sam mali problema stekala mi kljava malo radi pa stane i moram ugasit pa opet. Medjutim narucio sam novi hd i kako sam njega stavio nikakvih problema nemam radi ko sat! Tako da je ugradnja 100% sigurna i eto to je to! Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|