|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
To Markane..hvala..e sad jos samo objasnjenje ili savjet za stelanje na mixeti..dali postoje neka pravila i na sta da obratm pozornost..ili to samo oduhativno..ajde, napisi par redaka da se ne hebem sutra previse sa time..ti vec znas sta i kako treba biti..
I da, ma meni je isto na 2 il 4 izlaza ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa mix ti zavisi od ozvucenja na koje radis ali ja na primer kao bas gitaru korisim neki Fingered-Pick Bass i onda pojacam visoke na tom kanali i pomal mi se onda cuje zica,zvoni i deluje na razglasu bas kao prava bass gitara!Cacni malo pa ces da osetis pravo stanje stvari
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Jesam buraz..kljava je strava..i set je mrakk..samo ga jos ne koristim na svirkama dok se na naviknem na njega malo, sad stalno radim i na fax idem, pa ne stignem ni upaliti kljavu..Aj, cujemo se malo kasnije da mi jos nesto pojasnis za to razdvajanje kanala,sad sam nesto gledao pa mi nije bas jasno..ali ako kasnije budes tu, javim se..
Pozz brate.. ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
to markane , hvala i od mene...nego imam sad ja jedno pitanje...u stvari dva tri...razdvajanje na 4 kanale je dosta bolje ali ja bih ipak razdvojio na dva jer cesto radimo i kao bend a ja imam PM 1000 pa bi mi zafalili kanali kad bi razdvojio na 4,pa s tim u vezi kontam da je procedura isto ko sto si rekao samo ide uper ,lower i acc na L/R a bas na OUT 1,jesam u pravu ,ili mozda uper,lower i acc na L a bas na R ? a drugo pitanje je,kad tako razdvojis u global,jer onda ceo sint ide tako (mislim,i performans i ritmovi sa harda),ili moras nesto da radis i performansu? hvala jos jednom...
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pazi jednu stvar,ne mozes razdvojiti L i R jer je to stereo izlaz i njih u miketu ubacis jedan ispod drugog,L u gornji a R u donji a mozes i da posaljes samo bass na OUT1 i da radis tako,da ti bubanj znaci izlazi na L i R i samo odvojis bas gitaru!Probaj sve solucije pa vidi koja ti najvise odgovara
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|