|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U tom slucaju logika ti je ispravna. Ako si imao pravilno poredjenje, to je prava stvar. Jesi li probao na razglasu ili na njenim zvucnicima? Tu malo moze da prevari. Mada uopste ne pokusavam da izbegnem cinjenicu da je PSR9000 "jaca" bez obzira na generaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Eto nazalost kolega, moram da kazem vi se niste dobro ni potrudili da vidite sta sve moze ta kljava a vec ste donijeli krivo uvjerenje. Treba se malo pomuciti, nauciti kako radi PSR i posle bi ste se mogli jako ugodno iznenaditi. Style zvuci jakoo dobro na PSRS900 jel sam imao prilike licno da radim kolegi ritmove i mogu reci da je riam sekcija kud i kamo jaca od PSR9000, ako izuzmes smeplove. Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Slažem se sa bratom Cakom(čuj mene,kao da smo masoni),zavisi kako si sređen PSR s 700 probao.Ja,kao i Caka,imam PSR 3000,koji na razglas izlazi bolje od bilo kojeg KORGA PA 800(uz dužno poštovanje,nemam ništa protiv KORGA,imao sam ih dosta),barem onih koje sam čuo.Već sam rekao u jednoj drugoj temi da je puno bitniji rad čovjeka,bez obzira na spravu.Ja svakodnevno provedem xy vremena za klavijaturama i u jutro,kad preslušam jučerašnji rad,ne budem zadovoljan,nego opet nešto prepravljam i tako do beskonačnosti.Što je najgore,oni kojima je to namjenjeno,dakle slušaoci(gosti u kafani)to ne čuju,barem većina njih,ali,čujemo mi.Svaki od strojeva o kojima je riječ u ovoj temi imaju svoje prednosti i mane.Na tebi je da odlučiš koja je manje ili veće zlo.(izvini,ja mislim da su aranžeri nužno zlo)Veliki pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banovan!
|
![]()
Psr s900 i Psr s700 su Iste, jedino da s900 ima neke funkcije kao na primer...malo vise Megavoice nego sto na s700, znaci to nije i nikakva razlika.
Psr s700 je ista ko psr s900, isti su zvukovi, iste su boje, isti su ritmovi, i u jednoj pa i u drugoj mozes koristiti pen drive, i zato ne treba toliko memoria ram ili rom. Ja imam psr s700 i od nje sam napravio jedan TYROS. Stavio sam u njoj sve ono sto ima u tyrosu, to je sasvim moguce! Moj savet je: Kupi S700, a da si vec kupio....ti nemas pojma..kakvla li je EXTRA ta klava.....zadovoljan sam, meni odgorava vise nego sto sa ocekivao. Nemoj braco potrositi pare bez veze kupujuci s900, kupite s700 ista je klavijatura, sve je isto nema razlike. Kazem zato sto imam vec gudinu....i o tome ja razumem malo vise! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja ne znam da li ste vi mene razumeli.......
Sta ima da slusam kako je ko sredio spravu, kad je ocigledno da je u D/a sekciji i efektima (kvalitetu) s900/s700 osakacen.... To je kao kada bi se ubedjivali da iste farbe na triton LE i i extreme zvuce isto..... Ista prica kao i sa Roland jv1010 (navodno modul od xp30).... i milion primera.. ili da prevedum u nesto trece, npr Kupujete jedan automobil koji kosta 10000e, osnovni model, a onaj nabudzen (klima, podizaci, koza, jastuci gps.....) kosta 18000e...isti motor, kao, samo zaborave da vam kazuda jeftiniji ima 55konja a skuplji 120konja....(ovo ne postoji, ali vam samo napominjem kakvim se obmanaa sluze proizvodjaci klavijatura) BTW....ja sam jako voleo da uzmem s700, ali na zalost mislim da bi to bilo s konja na magarca |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
to bi opravdalo naslov teme onda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Semploje,ne slažem se s tobom,očito si u ovo poređenje i ušao sa određenim predrasudama.Vjeruj mi da sam čuo i Tyrosa 2,koji zvuči kao kanta,a isto tako sam čuo Korg PA 50,koji zvuči do jaja,što znači da je vrlo bitno kako je klavijatura sređena.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Kao kod kuće
|
![]()
Semploje je hteo da kaze da na razglasu PSR-9000 zvuci mocnije,kvalitetnije,"masnije" ili
kako da vec kazem tj. PSR-9000/pro ima jace i kvalitetnije izlaze. U to sam se i ja uverio! Tako da ja jos uvek cekam zamenika za 9000/pro koji jos uvek nije izasao. ![]() Naravno i kad dodje vreme da kupim drugi aranzer yamahu 9000 pro necu prodavati ona ostaje kod mene. ![]() On nije govorio o sredjivanju klavijature,naravno da moze fenomenalno da se sredi klavijatura. ![]()
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (01.04.2009 u 13:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Nema tu predrasuda, ukljucis jedno pa drugo i cujes. Ako nesujes onda ti nije bitno i sviras. Meni smeta to sto cujem tako da necu uzeti s700, na moju veliku zalost. Takodje, nadji mi taj pa50 koji dobro zvuci i kupicu njega, ali ja to jos nisam cuo... Ja mislim da se ovde ocigledno brkaju 2 pojma - sredjen i kvalitetan aranzer. Sredjen moze da bude i is50, da budu dobro isprogramirani ritmovi, i da fino odradi, ali ako nema iz cega da izadje zvuk, onda mozes ubacivati semplove koje hoces dzaba..... Ima u klavijaturi mnogo nekih chipova i stampanih plocica koji su bitni..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@semploje,
Mnogo je glupo da te neko ubedjuje da kupis klavijaturu koja ti se ne svidja. Skrenuli smo sa teme i poceli kao i u svakoj drugoj temi da poredimo nesto o cemu ne pricamo. Ako ti se, brate, ne svidja masina, nemoj da je kupis. Mnogo je manja steta da je ne kupis pa da se kajes, nego da je kupis po da se kajes. U prvom slucaju mnogo lakse i brze mozes da ispravis gresku ako se nekada uveris da si pogresio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|