Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 17.11.2006, 18:03   #17
djoro
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
djoro befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Fico Pozdrav od mene i svaka ti cast za onaj tutorial shto si postavio na download za lodiranje semplova. Imam jedno pitanje za tebe poshto vidim da se dosta razumes u te seplove .. Ja sam skontao kako da radim sa sample boje ali, mucim se sad sa drum samples koje su mi i veshe vajne zato shto imam le sa pun k. sapmlovane boje. Znaci ako bi mogao da kradko obiasnish kakav e redosled kad se radi sa drum samples.U glavno kad se vec ucitaju na karticu kako se napravi drom kit od njih. Imam ih u wave formatu i nemam pojma kak se to radi. Hvala unapred i zamolio bih administratore na yu-midia da stave tai instruction shto je Fico napisao u tutorials zato shto je mnogo bolje sve obijasneno od onoga shto je vec u tutorials. (Nek se neljuti ovaj ko je napisao stari tutorial) Ja mislim da ce to da jednom i zauvek prikljuciti temu o lodiranje samples u PA 80. Hvala svima i veliki pozdrav od mene.
djoro je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
card, flash, problem

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije