|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Nisam rekao da je bezazlena.... a svi koji misle da zvuci dobro, nek uporede sa nekom drugom klavijaturom.... Ima puno sprava od kojih s900 zvuci bolje, ali i puno od kojih zvuci losije. A sto se mogucnosti tice...... mozda kupim s700 i povezem je sa modulom... nek modul svira, a s700 nek komanduje @Kuki Bash tako, ljudi ne citaju pazljivo, i odmah licno shvataju sve sto se kaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Ma da, kako god kazes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Mislim da je u vezi sa temom.Ja u Yamahi PSR 3000 imam eqilaiser usere podešene za 3-4 različita razglasa na kojima sviram.Ne znam da li kolega zna za ove opcije,a vjerujem da ih imaju i modeli o kojima je rječ(PSR S700 i PSR S900).Možda je u tome kvaka ˝masnoće˝zvuka.Kod mene PSR 3000 izlazi poprilično masno na razglas.Ovo ne pišem sa namjerom da ikoga ubjeđujem u nešto.Pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pisao sam u postu editovanje PSR1500/3000 kako se steluje ritam sekcija i kako to moze masno zvucati, a sad sto rece kolege ispred mene nije lose da se psr prilagodi nekom mixeru pa da na osnovu toga napravi jedno 3 usera za turbo efekat i onda je sve ko lan. Samo da kazem jos da treba znati neke stvari oko ritmova. Ako ste od nekoga dobili onako obican ritam, koji nije filtriran u nekom softveru (cubase,XG works...) necete pretjerano dobiti masan zvuk styla, medjutim ako ste ovo uradili kako rekoh pa onda na klavijaturi dodatno podesili equalizer sekciju, user efekat, kontraste pratcih boja u rtimu isl, bicete jako ugodno iznenadjeni vasim strojem. Znam da dosta nasih kolega nece da poradi na tehnici klavijature, no ima tu jos stvari poput izbora snage i kvalitete mixera, kakve kutije imate i pod kutem sjecete sound u sali, imate li bas binove i slicno. Svaka klavijatura moze jako dobro da se sredi. Ja upravo rasprodajem dio svoje opreme i da ne reklamiram sad PSR1500, nebi ga prodavao da mi ne treba klav sa boljim solo farbama (moderatori nek mi ne uzmu ovo za samoreklamaciju!!!). To hocu da kazem da ljudi svasta pricaju, al malo ko se usudi ici do kraja da nauci svoj instrument, da bi na bini bio sto bolji, pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam za S700,ali PSR-9000 ima cetiri ekvilajzera 2 preset i dva user...
Ja sam na razglasu probao samo fabricke ritmove iz klavijatura kad sam uporedjivao.
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne bih da kontram i odvlacim raspravu u nedogled.....
Ja imam npr kutije mackie c300 i dobar Eq i zvucim solidno Da li to znaci da na boljim kutijama ne bih zvucao bolje? Ili da mi ne treba Eq... ili bih imao bolje kutije i Eq.... I dalje mislim da vecina nije ni malo skontala sustinu moje price...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ode tema u nezeljenom smeru. Sustina je da ti se ne svidja klavijatura, i nemoj da je kupis. Besmisleno je da te neko ubedjuje u suprotno jer si probao i video sta si hteo. To sam napisao pre nekoliko postova i nisam imao losu nameru, napisao sam upravo to sto sam hteo, bez ironije. Rasprava jeste kvalitetna, ali ne za ovu temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |