|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam sad tacno koja je poslednja verzija,ali bi sigurno trebao reinstalirati sve ispocetka.
evo ti uputstvo isto ti je za e60 i e 80 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5029 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mimiki za ovaj koristan post: | djanki04 (03.04.2009) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.04.2009
Downloads: 143
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li da se kupi ova klavijatura ili ne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne vredi,mislim da ti je bolje E-50 jer su ti E50 i E60 iste klavijature samo sto E60 ima vise jednu oktavu i skuplji je otprilike oko 250 eura,a za te pare koliko kosta e60 mozes da kupis nesto jace,dok je E50 za te pare kioliko kosta dobar i skroz opravdava cenu,e sad za sta tebi treba?band svirka?one man band?koja vrsta muzike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ova E-60 je veoma povoljna...a sto se tice jace klavijature ja vec posjedujem Korg pa x seriju...u pitanju je trio ..pop i rock ...slager....muzika u restoranima i pubovi....treba mi malo promjena...davno je bilo da sam se druzio sa roland klavijaturama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
posluzila bi te dobro E60, dobra je klavijatura skroz odradjuje posao,ali kazem ti pre bi h uzeo E50 jer je jeftiniji jedino ako si se ti nameracio bas na klavijaturu sa vise dirki onda ok.koliko para ti trazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
polovan e-50 se ne prodaje....e-60 je na prodaju...cijela prica je da je e-60 na prodaju a trazi 500 evra..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|