|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da se i ja prikljucim ovoj rasparavi.......
Posto sam vecinu ovih strojeva isprobao(osim motifa) mogu reci slijedece: Imao sam extreme,m3,k2661 i fantoma x6 i g6 ali korg je najjednostavniji i naJjbrzi za editiranje,sto neznaci da je i najbolji,imao sam extreme cetiri puta i ponovo ga imam samo zbog te jednostavnosti i preglednosti i naravno odlicne tipke,neki ce reci meni je fantom bolji ili ovaj ili onaj,ali i to je sve opet stvar navike,ali naq korgu moras najmanje radit da bi dobro zvucao a to je ono sto ljudi traze,danas rijetko tko ima vremena sjedit i stelat klavijaturu po nekoliko sati,premda ja jesam jedan od tih ali ponekad i to dosadi..... Sad da dam usporedbu extrema i m3: Jedina zamjerka kod m3 je izgled,nisam se mogao priviknut na njega i gotovo,nekome to nije bitno ali meni je jako bitno iza cega i na cemu sviram! Sto se tice fantoma tu nema puno price,za sada po meni najjaca sprava koja trazi dosta vremena i truda,ali kad se slozi onda to ubija,odlicna tipka a izgled "mrak"(mislim na G6) premda ni na X6 nemam zamjereke! Kod kurzweilla mi je veliko problem bio editing,premal display,dosta kompliciran,smart-media koja je danas problem,i sto me je njavise smetalo a to je numericko prebacivanje boja,previse pomaknuto u desno sto znaci da kada zelis promjenit boju,sa ljievom rukom moras skroz ici preko desne a to je jako zahebano pogotovo ako si prikovan za mikrofon..... Eto to su moji komentari,ono sto je mene smetalo i sto me odusevilo.... Nadam se da sam barem malo pomogao? Pozdrav!
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Serife., svaka cast za "memoare"
![]() Ja mogu biti samo strasno pristrastan, posto imam extreme vec 2 godine i toliko sam se navikao na njega da mislim da nista drugo ni ne dolazi u obzir .... Kvalitet izrade mu je relativno dobar, a ono sto mi je apsolutno NAJ NAJ NAJBITNIJE je kvalitet tipki i osecaj pod prstima dok ih stiskam. Kada sam ja uzimao exreme, dvoumio sam se izmedju Le, TR i extrema. Extreme je pobedio samo zbog tipke. Bio sam u stanju da kupim mnogo skuplju klavijaturu samo zbog toga. Za neko moje muziciranje, i TR mi je po zvucnim mogucnostima dovoljan. Na kraju krajeva, ko jos u live svirci koristi vise od 20-tak boja? Tek nakon sto sam ga poceo ozbiljnije koristiti sam shvatio kolika je prednost extrema u odnosu na modele koji su mi bili u opticaju...
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|