|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2007
Downloads: 733
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Ivan, imam 25 godina,sviram vec jedno desetak godina.Samouk sam i nisam isao u nikakve muzicke skole.
Repertoar mi je pretezno juzni vetar,sve moderno,grand,discoteka,izvorno dok sam u dvojkama nesto slabiji(posebno sumadija,nikako da ju skontam,a stalno ju vjezbam). Imam pa 800, i tr 61. A od skoro ako bog da triton extreme.Sajt vam je extra i na njemu se stvarno moze naci sve potrebno za bavljenje profi muzikom.Od samplova do savjeta. Posto mi programiranje klavijatura stvarno ide od ruke, ocekujte stvari od mene.mada nemam puno vremena, pa kad bude,bude. Ako netko nekad sa necim zaglavi, ili boca boju za neku pjesmu.Slobodno neka se obrati. (odnosi se na pocetnike, da se iskusniji ne osjecaju podcijenjeno) Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|