|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
aj da neskrecem sa teme evo jos jednog primera korg workstation-a bas sam jednom prilikom nesto brckao po netu u vezi manjeg modela M50 i naisao sam na ovaj snimak pogledajte
dal je to korg nesto zabrljao??Promijenjeno od RadeKOKI (06.04.2009 u 11:47 sati) Razlog: ;) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nishki
|
Postavio sam snimak u mykelijevom postu i ne prekida......
Moguce je da prosirenje tu resava problem...... Neznam kako bi bilo bez prosirenja...... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
Nije do prosirenja, nego do Operativnog Sistema!
Svaki naredni O.S. ce da poboljsa rad sa klavijaturom, sad su mi javili iz Korga
|
|
|
#4 |
|
Nishki
|
Pa sigurno nebi rekli da ne poboljsava.....
![]() Ajd probaj da snimis bez prosirenja,pa da vidimo dal je to to!!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
Aj kad se vratim sa posla, snimacu i sa njegovim M3 Piano i -12 u donjoj oktavi i svakako, ali se nadam da nece da zajebava...
Sto se tice M50, radi se i na njemu...nije sve tako crno kao sto vi mislite, ipak su to zivi ljudi koji treba da softveru dadnu naredbu koja ce da ispravi greske, a cinjenica je da Korg ima najvece probleme u tim stvarima...
|
|
|
#6 |
|
Nishki
|
Ja se jedino plasim da nisu dobro hardware konstruisali,pa da zele to softverski da pokriju.To jest da zamaskiraju hardversku nemocnost.....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
|
@mykeli probaj da snimis bez prosirenja.Jer znam dvojicu ljudi sa zadnjim O.S.-om koji i dalje imaju probleme.Pa bi voleo da znam jel to bas ta dva modela zezaju kao i Oasys ili je tvoj model odradjen kako treba.I kazi mi jel ti imas prosirenje vec ugradjeno ili vuces sa USB-a?
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|