|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa jbg,felericne ili ne rade ok kada su ispravne,a cene padaju i drugim modelima,to je normalno,kao i mob. telefonima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
ovaj viken imam tri svirke. nadam se i molim boga da cu da ih odradim i da ce sve da bude kako treba a od ponedeljka idem da kupim pa2x. kazite mi da li on ima slicnih problema il dal se nekom desavao problem sa njom...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
Ovako uradi sebi jedan rezervni bubanj samo od semplova da imas za svaki slucaj ja sam tako odradio novu godinu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Provjereno !!!
Kupi novu memoriju i instaliraj predzadnji OS. Nema druge. Moj frend je imo isti problem, promjenio je memoriju (kupio ganz novu), vratio sve na predzadnju verziju OS-a i šibno natrag backup, i sve radi ko grom.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam planirao da zamenim pa-80,za pa 800 ali gde da otvoris po forumima ista prica"crko mi ram" pa odlucio sam da jos malo mirno spavam i ne sanjam ramove,molim vas da se jave oni koji posle 6-7 meseci (ali da rade bar 4-5 dana nedeljno a ne samo kucni rad)nemaju bas nikakav problem sa pa 800 pa ako ih ima vise povlacim svoje mislenje o pa 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo meni hvala bogu da ne ureknem pa800 radi svake noci od pola 9 do 1 zadnjih sest meseci nisam imao ni najsitniji problem ni da zaglavi a kamoli sta drugo, o.s. mi je 1.6 cini mi se a volume user ritmova i boja mi je takav da se oni fabricki posle njih ne cuju uopste a ja ih i ne koristim, pa eto nema pravila...mada ja nesto razmisljam da pazarim neki g600 ili g800 za 300-350 e i da mi stoji za ne daj boze jer nikad se ne zna...narocito jer radim u C.gori svaku noc a ovde nema ni prodavnice a kamoli servisa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
ja uvek imam rezervni aranzer za "ne daj boze" i sada pored Pa 80 kuci cuvam roland g-800 iako do sada nisam ga iskoristio,ali nikad se ne zna a ne kosta puno,a moze da te izvuce iz blata ako zatreba,pozdravljam tu tvoju ideju,sto pre je realizuj i mirno spavaj.pa 80 koristim zadnij 4 god a pre to sam imao G-800 kad idem na drugu klavijaturu onda cu da prodam G-800 a zadrzim pa-80.To znaci kad imas posla bori se da je zacuvas,ne vade te iz blata 300-400 eura.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|