|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
da,to je istina,mikrofon je slabiji...šalje slabiji signal,a ako glasnije pevaš onda probija,tj. svetli žaruljica "over"
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Jel netko uspio naštelova harmonizer, odnosno vokalist????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Davno je bilo dok sam postavio ovu temu kako složit mic i voc na psr3000...
![]() Na tyrosu mi je sređen mikrofon i vocal harmony onako kak sam zamišljao, pomogli su mi neki strani forumi, puno truda, više mi ne pada napamet da bi mic spajao preko mixete
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mnogo je vremena proslo, a pitanje ostalo isto. Neki dan sam od jednog kolege klavijaturiste cuo da je bio na nekoj zabavi kao gost i da je cuo da tip sa PSR3000 peva i da ima prave pravcate terce uradjene na njenom vokalistu. Posto on koristi PA800, nije ga interesovalo da pita coveka sta je i kako napravio, pa me je ostavio da razmisljam o tome. Zna li neko da li je napravljen neki pomak po tom pitanju kod PSR3000, i sta moze da bude to sto je cuo. Kaze i da je 100% siguran da tip nije imao nikakav drugi vokalist, vec da je imao pilot sa kojim stalno peva i koji je ukljucen u mixer, a na stalku obican zicani mikrofon koji mu je ukljucen u klavijaturu i njega koristi kad mu treba terca. Nelogicno malo, ali sto bi covek lagao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|