|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Alo ljudi. Cira je isao sa ovom pesmom na Grand festival. A sad je cujem na netu. Pa se pitam ko je pokraden. Da li Cira, da li Zlatko, odnosno da li je Cira isao na festival sa ukradenom pesmom
![]() Jer ima tamo na Youtube komentara da je Cira maznuo pesmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() ![]() Salim se...misli da je ipak Zlatko to obradio,kako Vingula kaze...da ima s cim na tezgu posto ga nema nigde ni po medijima ni sa novim pesmama... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sta je tu cudno,danas jedino lopovi opstaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako mislite da samo hr pjevaci kradu onda poslusajte ovo:
********** Izvinjavam se ako sam postavio ove linkove a nisam smio. To je samo dio diskusije. Lako je prekrshiti pravilo i izvinuti se! Ne ide tako! Opomena koja automatski banuje, a nakon zavrshetka bana traje i dalje! Uz to, vec postoji tema u kojoj prichamo o kradjama od grka i ostalim stvarima. Ovo malo skrece temu, i to, chini mi se, u pogreshnom prvcu. Nisi shvatio poentu teme. Promijenjeno od Vaxter (21.04.2009 u 19:12 sati) Razlog: Izbrisani linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ma jooooj jel tu ima sta novo...krha lud zbunjenog svega mi! Nek oni zaradzuju a mi gledamo kako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Tomy nije niko mislio samo na Hrvatske pevace nego inace,znamo svi da se krade od Grka,Bugara,Turaka,i krade ko stigne,ali to je razumljivo posto je na prostorima bivse Jugoslavije tu mislim na sve republike da me neko ne shvati pogresno velika autorska kriza,ali malo je njih koji dole ispod pesme potpisu pravog autora,ja mislim da je kod nas to prvi uradio Zeljko Samardzic,potpisao pravog autora i to smatram da je ok,ma nek rade kako hoce meni to ne smeta to je dokaz da kvalitetna muzika spaja ljude,pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Zadnji puta kad sam pratio Zlatka svirao sam Fenomenalno na isti super style kao i aranžman od Čire. Samo je studijski pjesma drugačije obrađena. I da, pjeva Čirinu pjesmu kao i večinu prepjevanih narodnjaka.
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |