|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Mene samo zanima,onako cisto informativno,jedna stvar.
PA800 je sampler i u ritam sekciji moze koristiti sve moguce i nemoguce semplove,pa tako i bubnja. Dakle,interesuje me,zasto se pored semplovanih bubnjeva kojih ima u downloadu vuce bubanj,recimo sa Rolanda.Da li zbog ukusa,ili....? Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
prijatelju tu nije rec o vucenju sa rolanda na korgu nego sa korga na rolanda
![]()
daj mi sekiru da pucam ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od tesla (24.04.2009 u 01:44 sati) Razlog: OBRISAN CITAT!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Sejox' Semplovane bubnjeve i koristim na pa800 i od rolanda i druge al vjeruj kad pustis isti ritam na g600 i na pa800 sa semplovanim roland bubnjem vidis da semplovi ne zvuce ni blizu kako to na rolandu radi. E sad nemora znacit da cu ja koristit g600 za svirke uz pa800 nego cisto malo experimentisem jer mi je g600 u sobi. a ako bi to radilo kako treba kupio bi vremenom modul ra800 pa bi ga i koristio na svirkama. Volim brate taj siroko-mesnato-topli .... rolandov bubanj. Budi mi pozdravljen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
za korgpa800
burazer, moras da pazis, ako ti sviras korga kad menjas performanse ili boje da ne promenis i boje drums ... znaci ti bi trebao u svakoj performansi koje imas u korgu da ubacis (da sejvujes) isti taj drumset koji TD hoce da koristi ... nadam se da si me razumeo Dodato: Citat:
uff brate sejox ... zamisli ovaj tvoj text sa tvojom slikom u jedno ... pase original ... ![]() a lepa ti i slika ... crno belo malo staromodno ali i avantgarde ... ![]() Promijenjeno od grandia (24.04.2009 u 11:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|