Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 28.11.2006, 12:50   #3
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Da se mene pita ubuduce bi download sekcija bila zakljucana za sve koji samo downloadaju, a nista ne uploadaju.
I to po kljucu, 1 za 1. Jedan KARAOKE file upload, jedan KARAOKE file download. Isto tako i sa SET-ovima, ritmovima i sl. A za Super style bih sastavio žiri da donese ocjenu koliko style vrijedi, a ne da ja dam ovdje 50-tak vrhunskih super stylova (nije bitno što nisu svi moji, ali ih do sada nitko nije prikačio), a iz download centra za skinut od super stylova samo stvari koje su postavili Yu-midi, Vaxter, Adrian i starosjedioci. Da postoji ma samo 5 dobrih ritmova. Ali zato puno vas se puše kako ima super SET-ove na svojim aranžerima. Pitam vas, koliko vas je samostalno napravilo te famozne setove. Nedo vam Bog da mi admini daju ikakve ovlasti, jer čete za početak pisat test o poznavanju pravila foruma, pa kad njega položite, onda čete mic po mic imati pristup višim razinama.
I s pravom se ljutim, jer činjenica je da vas ima ovdje dosta koji ste fer i OK, a ima vas i puno koji samo čekaju da im pečene patke ulete u usta. E pa takvih mi je dosta. No takvi nisu vrijedni da se radi njih zatvara site niti da se zbog njih žiciram. Zaboravili ste da postoji PM i da si barem mi ozbiljniji i koji želimo surađivat možemo dopisivat, komunicirat i slati materijale putem privat e-mailova.

E da i za kraj. Od sutra naplačujem savjet po 5 €, a materijale me nemojte tražit. Dat ću ih samo onima kojima ja to želim. :wink:
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
download, zakljucan, zasto

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije