Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 28.11.2006, 13:54   #7
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma nema nikave svađe stari moj.
Stvar je samo da samostalnim radom svatko od nas mora naučit cijenit svoj i tuđi posao.
Mislim da je Miodragov cilj isto kao i naš da se ovdje podaci razmjenjuju, da jedan drugom pomažemo savjetima i materijalima. E sad, da li ću ja dat svoj najbolji SET ovdje svima džabe ... Mož si mislit. :wink:
A u vezi postavljanja demoa, kažem da ja osobno neću postavljat ništa i trošit kapacitete sitea sa svojim sviruckanjem. Mogu puno pokazat, ali ako me netko želi čut volio bih da to bude uživo, pa da samnom i sazvira i zapjeva. Hebeš ovo. Mogu prikačit bilo koga gore i reč : "Evo momci, ovo sam ja otprdio" da izviniš.
A inače sam VELIKI protivnik da se ovdje prodaju SET-ovi koji bi bili izravna konkurencija Yu-midi. Ma uopće ma ikakav set koji se tiće KORG-ovih aranžera. Jer iz osobnih iskustva govorim, a osjetio si i ti na svojoj koži da se preprodaje bofl roba, šund i ukradene stvari. kako ne bi dolazilo do prepucavanja i klanja, ja visoko dižem gore ruko PROTIV prodaje SET-ova preko ovog site-a. Druga stvar su klavijature, efekt procesori, moduli, razglas ... Ali software tj SET-ovi su jako osjetljiva tema. Nemoj me krivo shvatiti, koliko bi onda ja trebao dobiti para od sveg materijala što sam ovdje stavio DŽABE. Ne samo ja, nego i mnogi od vas. Pa nisam ni čašu vode tražio. malo treba biti realan i fer prema ostalima. Prodaj materijale preko oglasnika i sa strane. Jer mene to strašno smeta. karikiram, npr. ti prodaješ svoj set. Može on biti odličan i neznam što sve. Ali meni je moj SET koji sam dao džaba najbolji, pa nisam dobio ni centa za njega. Znači ispada ti si pametan jer si unovčio svoj SET, a ja sam glup što sam ga poklonio.
Respect prije svega. Zato ističem da bi trebalo reklamiranje i prodaju zabranit svima koji nisu nečim specijalno zadužili forum. Zna se zašto je Nedim dobio dozvolu da reklamira ovdje svoje SET-ove. To možeš i pročitati, a i pitati svakog člana s dužim stažem ovdje kojem je Nedim nesebično pomogao.
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
isprogramiran, tyros

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije