|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav.
moj savijet ti je da skupis jos malo para nekako i kupi sebi Korg pa 800. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Caki moj savet ti je da malo i pgledas teme o pa500,puno se pisalo i sigurno ces izvuci lepih i korisnih saveta i nauciti dosta stvari,pozz
@pericadex procitaj sta si napisao,mislio si na pa80 koliko shvatam,tema nije koja je klavijatura bolja i nego KORG PA500 POMOC,ali svakako nisi u pravu o poredjenju,pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@ Caki007,
nemoj kupovat karticu veću od 2Gb, jel navodno pa500 ne može prepoznat karticu veću od 2 Gb. Kažem navodno, jel mu tako piše i u karakteristikama, iako ja recimo imam u njemu SD od 4 gb, koju uredno prepoznaje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2009
Downloads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hmm, sad ne znam što da napravim!? A baš sam namjeravao kupiti od 4 GB karticu!!! Znači tebi uredno prepoznaje?! A mislim da bi onda trebalo i meni pošto imam PA 500 kao i ti! Hmmm, a sad da bacim bezveze novce na onu od 4 GB ako ne može ? Nego da pitam, da li i na 2 GB može stati dosta toga ???
Kao što rekoh prvi put se susrećem s time pa mi nemojte zamjeriti!!! Promijenjeno od Vaxter (27.04.2009 u 00:04 sati) Razlog: Iz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Hiiiiiiii, prijatelju,
ma stane toga more na 2 GB!! Mislim, ja evo stvarno imam 4 Gb, Transcendt karticu, i Korg je urednoo prepozmaje, samo kaže, karticu moraš formatirati u klavijaturi, ne na kompjuteru! Promijenjeno od svirko (27.04.2009 u 00:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2009
Downloads: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znači samo da kupim A-data SD od 2 GB i to je to. Gledao sam cjena joj je otprilike oko 10 eura i manje !!! Ali baš bih htio probati kupiti od 4 GB pa da vidim hoće li je priznati!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Ma da ja se vec duze vrijeme kokristim karticom od 2GB ima vise od godine pa je jos nisam ni blizu popunio.
Dodato: E kad smo vec kod PA 500,imam i ja jedno pitanje,da li moze pa 500 da cita sa kartice boje i ritmove(da ih ne moram ucitavat na klavijaturu),kao sto moze pa 80 sa diskete. Promijenjeno od pericadex (01.05.2009 u 11:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.04.2009
Downloads: 45
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jedno pitanje rajo.Ja imam korga pa500.a imam setove za korg pa800,pd drumsova nista skoro ne ucitava,ja cujem basove,harmoniju ali ritam samo pojedine delove.Sta mi je ciniti da bih loudovao ceo ritam.Mozda ja negde gresim oko louda.
unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|