|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pa sviram amterski, tj nikad nisam svirao profesionalno u nekom bendu,
a sviram dosta dugo, ustvari harmonika mi bliska jos od moje 3godine kad su mi roditelji kupili jednu malu zelenu od 16 basova, onda je usledila weltmeister od 32 basa i onda dve harmonike hohner lucia 96b i melodija od 80b, sad imam ti melodiju i malu weltmeistericu. isao sam 4god nize muzicke skole i na kraju odustao jer klasika mi nije bliska, najvise volim svirati starije pesme od haris dzinovic, halid beslic-muslimovic malo i sevdalinke, a sto se tice sviranja, meh mi i nije toliki problem kao sto je prstomet, jer ponekad ubacim neki prst tamo gde i nije trebao da ide, znam onaj standardni prstomet kako idu skale dal u duru ili molu sve ih znam, ali me zeza prstomet u pesmama jer je to malo drugacije, moram si naci neke vezbe takvog prstometa. valjda ce se jos neko javiti pa izloziti teoriju o svom sviranju jer dobro je cuti za ostale greske jer mozda ih i sam takve pravim a da to neznam. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|