|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Otisao Haso u Njemacku da zaradi para,ko veli napredna zemlja,bolji standard.Nije proslo mjesec dana kad eto ti njega,vratio se nazad.Pita ga Huso "sta je bolan,sto se vrati tako brzo"?Kaze Haso "ma goni ih u pm,ja mislio tamo bolje kad ono zaostala zemlja,mi smo pred njima barem 15 godina"."Pa kako bolan Huso"?"Kod njih TEK SAD kriza"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sede u kafani saban saulic i saban bajramovic i dodje jasar i vikne: deste sabani!!
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jedno filozofsko pitanje: Sta je brze ili zec?
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Sta znaci DNK na srpskom? - Da nije komsijino...
Kako se zove zurka epilepticara? - Pena party... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2008
Mjesto: Vareš, BiH
Downloads: 179
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg TR i PA 800
![]() |
![]()
Lutao Mujo po džungli i padne u živo blato. Propadne on do koljena kad naiđe crnac.
Mujo: Ej jarane da li bi me mogao izvući odavde? Crnac: Hoću, ako ćeš mi dati da te karam... Mujo: Marš, pederčino... Propade Mujo do pupka...naiđe drugi crnac. Mujo: Vadi me odavde, molim te. Crnac: Hoću, ako ćeš mi popušit... Mujo: Marš, pederčino... Propade Mujo do vrata kad nailazi i treći crnac. Mujo: Karaj me, popušit ću ti...nije bitno šta...samo me vadi odavde... Crnac: Marš, pederčino... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|