Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.05.2009, 01:41   #1
amavrenski
Vredan član društva

amavrenski's Avatar

Registrovan/a dana: 16.05.2005
Mjesto: Srbija, Zrenjanin
Godina: 39
Downloads: 370
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg tr, korg pa2xpro
Interesi: muzika
amavrenski befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
amavrenski pošalji poruku preko Yahoo! messengera amavrenski pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

evo ja cu da probam da pomognem nesto. ne znam da li tako nesto postoji na g600. ako mozes da editujes sam bubanj na klvijaturi, na g600, znaci u pitanju je raspored dobosa, cinela itd. na kom se tonu nalazi koji udarac bubnja. uzmes neki bubanj koji koristis na pa800, zapises koji ton su koji udarci na pa800, i tako preneses na g600, napravis isti raspored. ja sam imao muku kd sam sa tr-a vukao bubanj na i30, sve je radilo ubi boze, ne moze da se svira. pa sam na tr-u editovaj jedan drum set, prilagodio ga za i30, i sad sljaka ekstra. vidi da nesto tako probas i kod tebe da odradis.
amavrenski je offline   Reply With Quote
Star 04.05.2009, 03:29   #2
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ja dok sam imao jos davno pa60 cim je se pojavio imao sam i rolanda jv35 i preko midia vukao samo drum iz jv35 i zvucalo 5 put bolje sa tim drumom... tako da ce i tebi sa g600 biti super! sve se to moze usemplovati u pa800 ali g600 bolje ne semplovati kad ga vec imas.. samo tako sa midiem skontaj output na pa800! poz
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
branoy je offline   Reply With Quote
Star 04.05.2009, 12:28   #3
svirac007
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
svirac007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala momci vec sam to odradio sa DK i dobro funkcionise pa sam i par rolandovih ritmova konvertovo za pa1x i ti ritmovi sad isto zvuce i na pa800 i na g600 a normalno da nebi nosio i g600 pored pa800 i le-a nego sam htio da vidim dali moze da radi pa mozda bi vremenom kupio RA800 (modul od g800) koji bi koristio a i za svaki slucaj taj ra800 bi mi bio kao rezerva za nedaj boze da nekad na svirki ne zakuje pa800 , uvijek bi ga mogo povezat sa tritonom i vozi dalje. Usput da spomenem slucaj da mi je kod kolege prije 3-4 godine crko mikser a svadba tek pocela i po njegovoj prici zamalo da ga gazda nije ubio tako da nije lose imat planove B.
svirac007 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije