|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
evo ja cu da probam da pomognem nesto. ne znam da li tako nesto postoji na g600. ako mozes da editujes sam bubanj na klvijaturi, na g600, znaci u pitanju je raspored dobosa, cinela itd. na kom se tonu nalazi koji udarac bubnja. uzmes neki bubanj koji koristis na pa800, zapises koji ton su koji udarci na pa800, i tako preneses na g600, napravis isti raspored. ja sam imao muku kd sam sa tr-a vukao bubanj na i30, sve je radilo ubi boze, ne moze da se svira. pa sam na tr-u editovaj jedan drum set, prilagodio ga za i30, i sad sljaka ekstra. vidi da nesto tako probas i kod tebe da odradis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
ja dok sam imao jos davno pa60 cim je se pojavio imao sam i rolanda jv35 i preko midia vukao samo drum iz jv35 i zvucalo 5 put bolje sa tim drumom... tako da ce i tebi sa g600 biti super! sve se to moze usemplovati u pa800 ali g600 bolje ne semplovati kad ga vec imas.. samo tako sa midiem skontaj output na pa800! poz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Hvala momci vec sam to odradio sa DK i dobro funkcionise pa sam i par rolandovih ritmova konvertovo za pa1x i ti ritmovi sad isto zvuce i na pa800 i na g600 a normalno da nebi nosio i g600 pored pa800 i le-a nego sam htio da vidim dali moze da radi pa mozda bi vremenom kupio RA800 (modul od g800) koji bi koristio a i za svaki slucaj taj ra800 bi mi bio kao rezerva za nedaj boze da nekad na svirki ne zakuje pa800 , uvijek bi ga mogo povezat sa tritonom i vozi dalje. Usput da spomenem slucaj da mi je kod kolege prije 3-4 godine crko mikser a svadba tek pocela i po njegovoj prici zamalo da ga gazda nije ubio tako da nije lose imat planove B.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|