|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
I mene to prijatelju žarko zanima,
da vidimo koja je to spodoba od čovjeka što nas dolazi ovdje z....... i vrijeđat, kolegu, a i samim tim i nas same ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Pa nista covek se registrovao sa tim "nickom" ili je hackovao site tj. razbio skriptu i postovao na celom sajtu temu i napada kolegu serifa, ispisao je tamo sve i svasta sto nije primereno. Ako neko nesto ima nek resava to privatnim porukama il ko je sto bi se narodski reklo "m*donja" neka se nadju oci u oci i nek kazu jedan drugom ko sta ima, cast svakom al ovakve provokacije netreba ninakoji nacin tolerisati, neznam sta je u izmedju redova tj. sta se desavalo izmedju doticne dvoice ovog sto je postovao i serifa al samo znam da moderatori bi trebali da sankcionisu sve one koji se ne primereno ponasaju na forumu. Forum kao sto svi znamo sluzi da razmenimo misljenja i neka iskustva a ko nezna da se ponasa i ko nezna da pretrpi neku kritiku najbolje da se i ne ukljucuje na forume, svi mi znamo kakav je ko ovde i svi se tolerisemo kolko ko moze jelte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
To je neko ko je dobio ban,pa je sad na ovaj nacin pokazao da ga je i zasluzio,medjutim nije tu kraj problema,svako koga banuju dovoljno je da napravi novi nalog i napravi ovakvu nepristojnost,mada koliko shvatam to se ne moze nikako resiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Skrenuli smo sa teme.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.12.2008
Mjesto: Bar
Godina: 41
Downloads: 68
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Frutella Cola
Dodato: i sve iz sztr MITROS-MUSIC (onaj novosadski), zao mi je za anti reklamu al su slepci zesci bas kao i njihovi proizvodi. Promijenjeno od sinisabar (06.05.2009 u 12:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uf Sinisa pa ja radim u Mitrosu doduse u Subotici,pa mi je lakse sad,a najgori proizvod je Cumur za rostilj,brate pre 10 godina jedan dzak mi je trajao ihaha a ovaj sad izgori pre vremena,uzas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Sve što reklamiraju na TV-u je teški shit. Nema danas dobrog filma a da te ne zasipaju s milijun reklama em za prašak za veš, pa ženske uloške, pa krema za qrac-palac i što ti ga sve ne znam. Ja bi nabio takav porez da im nebi palo više na pamet proizvodit i reklamirat smeče. Ariel
![]() A danas me je posebno spizdio u mozak novi zakon o zabrani pušenja (od danas je na snazi) u svim zatvorenim javnim prostorijama i kafičima. Jutros dođem prije posla u omiljeni kafić da u miru prolistam novine, popijem kavu o popušim uobičajne 3 jutarenje pljuge, kad konobar kaže da ne smijem više dimit u lokalu, nego da nek idem na terasu. A vani 8 stupnjeva, vjetar puše u 3 PM. Mater im šugavu (Vladi i HDZ-u), već mi je pun q njihovog uvlašenja u šupak EU. Čemu ??? ![]() Prihvačaju od te šugave EU svakojake zakone, a pravosuđe nam je u banani ko i država. To je diskriminacija i mobing od strane države. Kažu 1/3 građana HR su pušaći. Jesmo, ali onda kad već uvađate zakon, onda mi daj flastere, tabletice i žvakaće za pomoć pri odvikavanju badava il barem po prihvatljivoj cijeni. I da ... nabili su cijene cigareta u vražju mater. Izgleda da ću opet preko grane u BiH po 3-mjesečne zalihe Marlbora, jer je 3 puta jeftiniji. Jedva čekam kraj radnog vremena ... idem direkt potpisat peticiju i tužit državu Stražburškom sudu za ljudska prava. Ovo će nam skupo platit, prokleta mafija. Kažu da je već preko 15.000 potpisa. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|