|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
To je u pravu...samo je to jednina zamerka na zx5,sto mora sa puno snage da se pokrene zvucnik sto kod dynacorda dlite 15-3 je sasvim druga prica,a i ne moze ev da stane sa dynacordom,dynacord d-lite 15/3 ZAKON!!!Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam odakle ti ova pausalna konstatacija da je Dynacord bolji od EV,ja necu ici dalje i uporedjivati u globali,samo cu reci da dobro "pobudjeni" ZX5 ce ubiti D-Litea 15-3 jos na 10 metara.Tu prestaje D-lite a ZX5 radi istim kvalitetom i preko 20m.Ja sam imao priliku da radim na ZX5 kao fullrange u sistemu,ganjan sa CP4000s....elektricni orgazam :-)
Tu snagu ne moze D-lite15-3 da podnese!Kao prvo sta ce da zadimi je DH3 drajver! Provereno!Cak ni VL152 ne moze da podnese toliko tereta kao ZX5. ZX5 je po meni jedna od najboljih fullrange kutija,koja ima samo jednu manu.....naci mu odgovarajuce pojacalo.Do sad sam radio na ZX5 sa CP4000 i Crownom XTI6000.I jedan i drugi mu dobro istresu prasinu :-) Inace koristim JBL/HK/Mackie momentalno,tako da ne bi pomislio da radim reklamu za EV :-) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi sve je to dobro,samo posla da ima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
steta sto se vise ne proizvodi,jako dobra kutija!
pozdrav P.S.steta sto se i Fussion serija vise ne proizvodi,teska artilerija :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
A bas steta,ali mogu da se nadju u veoma dobrom stanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Kakv je Zx5 na tisim svirkama,jel bi mogao XTI4000 da ih pogura kvalitetno?
Meni se jako svidja Jbl MRX500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
i ja se slazem za mrx seriju. mislim da bi najbolje bilo uzeti eon next gen... jesu malo skupe ali kolko love tolko i muzike. eon je jaci od zx5 ,u to sam se uvjerio kad smo upoređivali stari eon g2 za zx5 . ili uzeti rcf art 525 pasivna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
band, koje, pasivne, zvucnike |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|