|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Na Yu-midi sajtu postoji pravilnik po kome se radi i nema potrebe da ti kao clan ovog sajta trazis lock ,ni ove niti bilo koje druge teme a da pravilnik pritom nije prekrsen.
U slucaju krsenja pravilnika tu su moderatori da odluce da li tema treba da ide pod LOCK ili ne.
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ne vidim razlog za lock...
To shto si ti Draganin fan, i shto ce ti smetati ono shto mozem i verovatno hoce, biti recheno o njoj, je tvoj problem. ![]() Realno... ![]() Ako dodje do svadje, svi znamo shta iz toga sledi... ![]()
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bandza ispricavam se
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tema je glupa u samom startu,Te zvjezde imaju u sustini dovoljno razloga zbog dolaska ili ne dolaska a imaju i dovoljno novaca da odmah sada prestanu da se bave pjevanjem do kraja zivota.A sta bi mi obicni smrtnici trebali razmisljati o tim njihovim muckama!!!Licno mislim da Mile Kitice na balkanu slabo prosperira i osnovna koescijencija su mu svajcarska i njemacka sto je dovoljno mjerilo da je dosadio sa svojim krestanjem i bogu i narodu i ovdje.Zanimljiv je jos ovoj djecurliji malo i to je to! Dragana je dama i uvjek je i bila,gigant je ona za mileta!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Stvarno nije fer sto su mu to uradili......
A on je gostovao kod nje na DM SAT ........... Ali ako su vec saradjivali,trebali su da dodju........ Mada to nije ni bitno sada............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A kako mu je prosao koncert zna li se?Jeli bilo ljudi?
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
gledo sam par klipova,bane vasic opet jeo harmoniku,samo bi mozda bilo bolje da je bio bubnjar mesto sedinog pa800,ipak je to koncert a ne diskoteka,al ok
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
volim doć na ovu stranicu to se opustim i uvjek nađem nešto zanimljivo a što se ove teme tiče Mile ,Dragana dojadili su mi i jedno i drugo zadnje albume ni od jednog nisam preslušo
to ko je fer od njih ko nije da mi raspravljamo boli njih dupe za to |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisu ispali fer,to je moje misljenje,ali takodje kada se pravi takav koncert i na takvom mestu skupi se bend koji se uvezba i rokaj,a ne sa aranzerom,malo je prevelik zalogaj za Mileta bila Arena iako je najjaci klubski tezgarom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo da se jos jednom oglasim, pitanje je zasto je DRAGANA izradila Mileta? A ko je jos bio najavljivan da dodje? I Semsa i Kemal i Novak Djokovic i ko sve ne, a nije se pojavio, znaci li da ga je sama ona izradila? Ili je ona kriva sto su ga ostali izradili? Na koncertu je bilo nekih 7000 ljudi, dok arena prima 25000 toliko
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|