|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ne mogu da vjerujem da je jedan Mile Kitic odradio koncert sa aranžerom,ipak je on neka zvijezda i to treba da bude na nivou,komplet orkestar.Ipak je to koncert a ne discoteka.A sto se tice teme stvarno nemam pojma to samo oni znaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolege...najveće svetske zvezde rade mega koncerte na plejbek,to uopste nije ni bitno kad su toliki koncerti u pitanju...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja nisam ljubitelj JV fazona,pa samim tim niti jednog njihovog izvođača.Naravno,poštujem ih.Mislim da je Dragana postupila skroz nekolegijalno,ali je to njoj na obraz.Ipak,mislim da je Mile iz navedene grupe izvođača(JV)najpopularniji.
Toliko,pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Iskreno mi je glupa tema, al ae da odgovorim i ja nesto.
![]() Nisam mnogo upucen u ovo ali sam video na tv-u da Dzej, Sinan Sakic i ta klapa nisu mogli da udju... Razlog stvarno ne znam. A i ko zna sta se desava u tom svetu u kome ima toliko zapleta i raspleta. Sve u svemu - njihova posla. A ovo za aranzersku svirku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Nisu mogli da udju na zurku koja je bila organizovana posle koncerta jer nisu imali pozivnice(Mile "zaboravio" da ih podeli)pa ih je obezbedjenje vratilo.
Znaci nije platio orkestar i zurka otkazana sve u svemu dobro je profitirao,mnogi bi rekli da je pravi Pirocanac! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|